13 Φεβρουαρίου 2010

Για άλλη μια φορά καλούμε τον Βουλευτή Σάμου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά

Κύριε Σαπουνά πριν λίγο καιρό ο Συνήγορος του πολίτη ασχολήθηκε με τα του οίκου σου ,επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις και λες τα τρελά σου , λέμε το εξής : η μη εφαρμογή του Νόμου μέχρι τώρα συνιστά παράβαση καθήκοντος .

Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ.Σαπουνά ,από πότε το Λιμενικό Ταμείο έχει να εισπράξει Λιμενικά τέλη;



Αληθεύει ότι τα Τούρκικα καράβια δεν καταβάλουν καθόλου λιμενικά τέλη;

Τόσο δύσκολο είναι να πείτε ο γέγονε γέγονε και να γυρίστε σελίδα;

Για άλλη μια φορά καλούμε τον Βουλευτή Σάμου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά,τα χρήματα που χάνονται με αυτή τη τακτική του Λιμενικού Ταμείου Σάμου είναι πάρα πολλά.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι ότι δεν είναι υπεράνω του Νόμου



Για άλλη μια φορά το Λιμενικό Ταμείο Σάμου πέφτει σε μεγάλη γκάφα αρκετά επικίνδυνη νομικά και ποινικά για όλα τα μέλη.

Χθες βράδυ σε συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής αποφασίστηκε να μην εισπράττουν τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου Λιμενικά τέλη.

Για το παραπάνω θέμα έχουν κατατεθεί μια σειρά ερωτήσεων στη Βουλή των Ελλήνων που όπως φαίνεται οι κύριοι του Λιμενικού Ταμείου Σάμου τις γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους.


Το κυριότερο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι έχουν βαφτίσει τα δρομολόγια προς τη Τουρκία ως περιηγητικά ενώ είναι γνωστό ότι εκτελούν πλόες εξωτερικού.

Η απόφαση αυτή στερεί από το Λιμενικό ταμείο Σάμου ένα σοβαρό έσοδο που για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ,το παραβλέπει η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σάμου με αποτέλεσμα σε λίγο διάστημα πιθανόν να κληθούν να καταθέσουν για την απόφαση τους αυτή.Πιστεύαμε ότι ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χρήστος Σαπουνάς θα εφάρμοζε τον νόμο και δεν θα τον ερμήνευε σύμφωνα με τις πολιτικές σκοπιμότητες που φαίνεται να εξυπηρετεί η απόφαση αυτή.

Τόσο δύσκολο σου είναι να αντιληφθείς γαλάζιε Πρόεδρε ότι δεν έχουμε προσωπικά ούτε μαζί σου ούτε μα κανένα από τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής;Αν φοβάσαι να εφαρμόσεις τον Νόμο παραιτήσου από τη καρέκλα του Προέδρου,δεν βλέπεις ότι το θέμα δεν κλείνει τόσο καιρό τώρα;

Ας σημειωθεί πως το Λιμενικό Ταμείο Χίου και το Λιμενικό Ταμείο Μυτιλήνης εφαρμόζουν εδώ και καιρό τον σχετικό Νόμο.