22 Ιανουαρίου 2010

Πετάχτηκαν τα ρούχα που είχε μεταφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου στους Μετανάστες της Σάμου;

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες απο το Δήμο Αμαρουσίου Εκτύπωση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής οργάνωσε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες που στεγάζονται στον Ειδικό χώρο Παραμονής Μεταναστών Σάμου (Ε.Χ.Π.Μ.Σ).

Το φορτηγό του Δήμου με ιματισμό, κλινοσκεπάσματα, κρεβάτια, στρώματα και λοιπά υλικά έφτασε στον Ε.Χ.Π.Μ.Σ το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2009.

Την αποστολή συνόδευαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος της Ομάδας Γιατρών της Ειρήνης κ. Ν. Δούσης-Ρασιάς και ο πρόεδρος Νέων Αμαρουσίου κ. Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Η αποστολή αυτή είναι η πρώτη εκτός Νομού κι ελπίζουμε να βρει μιμητές.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Λαό του Αμαρουσίου για τη βοήθεια που εκφράζει τόσο την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους προς τους πρόσφυγες όσο και τη στήριξη και συμπαράσταση προς την Αυτοδιοίκηση του Νομού μας και την αναγνώριση του έργου της στην ορθή διαχείριση των μεταναστευτικών ρευμάτων, στο μέτρο που της αναλογεί.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



πατήστε επάνω να ανοίξει η φωτογραφία


Πριν από λίγες ημέρες δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα και μας πληροφόρησαν ότι έξω από το Κέντρο Μεταναστών στη Σάμο έιχαν πεταχτεί ,μεταξύ των άλλων σκουπιδιών ,και αρκετά ρούχα που προορίζονταν για του Μετανάστες .

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Σάμου με τυμπανοκρουσίες είχε ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου τον κ.Πατούλη για το καραβάνι της προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους Μετανάστες της Σάμου.

Η επίσκεψη μας εκεί είχε σαν αποτέλεσμα να δείτε τις φωτογραφίες αυτές.

Η πληροφορία που μας δόθηκε ήταν ότι εκτός από αυτό τον σωρό σκουπιδιών που βλέπετε ,στη χωματερή πετάχτηκαν και πολλά άλλα ακόμα ρούχα.

Στη τελευταία φωτογραφία που τραβήξαμε φαίνεται και η ταυτότητα που είχε πάνω το ρούχο.
Πάσα εξήγηση δεκτή.