2 Ιανουαρίου 2010

Προς την κ.Αννα -Μαρία Χατζημιχάλη

Ο Νομάρχης Σάμου Μανόλης Κάρλας,ο Δήμαρχος Βαθέος Φ.Πετρούσκας ο Αντινομάρχης Ν.Ζάχαρης ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ε.Χατζημιχάλης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου Χ.Σαπουνάς συνοδεύουν τον πρύτανη και καθηγητή Λιμενικών Έργων κ. Κ. Μουτζούρη καθηγητή του Πολυτεχνείου .


Ο/Η anonimi είπε...


Προς τους διαχειριστές:
Κύριοι,
Με το να προβάλετε ελλιπείς διαλόγους στο blog δημιουργείτε λανθασμένη εικόνα για το άτομο μου. Είναι προφανές ότι λείπουν κομμάτια, τα οποία είτε έχουν διαγραφεί κατά λάθος είτε εσκεμμένα.
Επίσης, το να χρησιμοποιείτε την οποιαδήποτε ανάμειξη οικογενειακών μελών μου για να δημιουργήσετε εντυπώσεις είναι τουλάχιστον κακόβουλο. Η πληροφόρηση που μπορεί να έχω δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχει κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το καλό της πόλης του.
Εάν θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι καλό θα είναι να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας πρώτα και μετά να τις δημοσιεύετε.

Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2010 12:23:00 μ.μ. GMT+0200





απάντηση


Κυρία 'Αννα Χατζημιχάλη,χθες αναρτήσαμε τους διαλόγους που έχουν αναρτηθεί στο facebook

Οι διάλογοι αφορούσαν την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη παραλιακή της Σάμου.Αφήσαμε τελείως ασχολίαστο το κείμενο των διαλόγων απλό το αντιγράψαμε και το αναρτήσαμε στο aegaio


Κυρία Χατζημιχάλη
Εάν υπάρχουν και άλλοι διάλογοι πολύ ευχαρίστως να τους αναρτήσουμε ,και αν έχετε τη καλοσύνη μπορείτε να μας τους στείλετε .

Σε τι είπαμε ψέματα σχετικά με την τύχη που έχετε να είστε και κόρη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βαθέος.

Τι το ποιο φυσιολογικό μέσα σε μια οικογένεια να ακούγονται και αυτά τα θέματα όταν μέλη της οικογενείας βρίσκονται σε θέσεις της κοινωνικής ζωής αυτού το τόπου,προσωπικά είχα ακούσει πολλά από τον πατέρα μου,γεγονότα πάντα συζητιούνται.

Το γράψαμε αυτό διότι όπως θα δείτε στη φωτογραφία κατά την επίσκεψη του κ.καθηγητή συνοδευόταν μεταξύ των άλλων από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλια δεν νομίζω ότι κάναμε εις βάρος σας πόσο μάλλον για την οικογένεια σας την οποία
την τιμώ και την σέβομαι δεν σας 'έχουν ενημερώσει το πιθανότερο για τους φιλικούς δεσμούς του παππού σας με τον πατέρα μου