20 Φεβρουαρίου 2009

Να ενημερώσει μέσω συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ.Χ.Σαπουνάς τι έχει συμβεί

Πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας επισκέφτηκε το Λιμενικό Ταμείο Σάμου κατόπιν εντολής του υφυπουργού μετά και από σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή Βουλευτές του Πασόκ και του ΛΑΟΣ.

Το πόρισμα αυτό ήδη βρίσκεται στα χέρια των ανωτέρω και αναμένονται σύντομα εξελίξεις,

Εχουμε πληροφορηθεί ότι επί της επισκέψεως και των αποτελεσμάτων ενημερώθηκε ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρήστος Σαπουνάς.

Μήπως θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσει ο κ.Χρήστος Σαπουνάς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σάμου σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Λιμενικό Ταμείο ,να μας πει τι παρέλαβε και τι ενημέρωση είχε από το κλιμάκιο του Υπουργείου.

Οπως είναι γνωστό το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Σάμο εξαιρουμένης της εφημερίδας Σαμιακή, απέφυγαν σχολαστικά και με επιμέλεια να αναφερθούν στην όλη αυτή κατάσταση και ορισμένοι μάλιστα δημοσιογράφοι εντεταγμένοι και στο κομματικό μηχανισμό προσπάθησαν να σπεκουλάρουν το όλο θέμα, αποφεύγοντας να αναφερθούν ακόμα και στις ερωτήσεις των Βουλευτών του Πασόκ και του ΛΑΟΣ.

Δυστυχώς ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Σάμο έχουν περάσει στα χέρια αυτών που εμπλέκονται σήμερα σε αυτό το θέμα και αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν σε όλα αυτά και να ενημερώσουν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε αυτά τη κοινή γνώμη της Σάμου, δεν μπορεί να ενημερώνονται οι Σαμιώτες για το ποιο απλό θέμα και εδώ που ερωτήσεις βουλευτών, επισκέψεις κλιμακίων υπουργείων, επισκέψεις και από το πρώην ΣΔΟΕ να αγνοούνται επιδεικτικά.
Επιτέλους έστω και τώρα ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και του λειτουργήματος που θέλουν να υπηρετούν.