5 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΝΕ ΣΥΝ Χίου για Γάζα: να μην νικήσει η βαρβαρότητα





ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η εισβολή των σιωνιστικών στρατευμάτων στη λωρίδα της Γάζας είναι ήττα του ανθρώπινου πολιτισμού. Οι Παλαιστίνιοι της Γάζας, ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι, που ζουν επί 60 χρόνια σε μια φυλακή με έκταση όση η μισή Χίος, που επί δεκαετίες εξαθλιώνονται, με πολέμους και διαρκείς στερήσεις, από το πολεμικό κράτος του Ισραήλ ,που βομβαρδίζονται επί 7 ημέρες, από χθες δοκιμάζονται και με την φασιστική εισβολή των στρατευμάτων του
Οι απόγονοι των θυμάτων του ναζιστικού ολοκαυτώματος δυστυχώς με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίνουν την επιχειρούμενη εθνοκάθαρση.
Μία αλληλουχία εκβιασμών της ιστορίας και λανθασμένων χειρισμών που εκμεταλλεύτηκαν οι κυβερνήσεις των σιωνιστών επί δεκαετίες συνεπικουρούμενοι από τα διεθνή κέντρα εξουσίας οδήγησαν στην απελπισία το σύνολο του Παλαιστινιακού λαού και στον τυφλό φανατισμό την κοινωνία του Ισραήλ. Αυτό που επιχειρούν οι Σιωνιστές είναι να διαλύσουν την Παλαιστινιακή κοινωνία και να αναγκάσουν τους Παλαιστίνιους σε υποταγή και φυγή από την χώρα τους
Κάποιες χιλιάδες Ισραηλινοί αντιρρησίες που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ αρνούμενοι να γίνουν φονιάδες δυστυχώς δεν είναι αρκετές να αποτρέψουν το ΕΓΚΛΗΜΑ.
Είναι καθήκον όλων μας να βρούμε τρόπους να διοχετεύσουμε την αγανάκτηση που πρέπει να έχουμε .Με διαμαρτυρίες ,με διαδηλώσεις με υπογραφές με επικοινωνία και με όποιον άλλο τρόπο μπορούμε.
Τα παιδιά που σκοτώνονται από τους φονιάδες της Μέσης Ανατολής θα μπορούσαν να είναι και δικά μας.
Ο μόνος τρόπος να μην γίνει η βαρβαρότητα οριστική είναι να πιέσουμε ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ τις κυβερνήσεις να αλλάξουν γραμμή, να εγκαταλείψουν την συνένοχη απάθεια
Η ειρήνη δεν κερδίζεται με πόλεμο. Ο πόλεμος είναι η έσχατη ήττα των εργαζόμενων τάξεων γιατί τα παιδιά αυτών των κοινωνικών τάξεων γίνονται φονιάδες και ταυτόχρονα κρέας για τα κανόνια των συμφερόντων.
Πάντα υπάρχει ένα παραμύθι πως οι άλλοι λαοί είναι εχθροί μας και πρέπει να τους εξοντώνουμε.
Σε αυτά τα παραμύθια οφείλουμε να αντιστεκόμαστε
Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

04-01-2009

Το γραφείο τύπου του ΣΥΝ Χίου