5 Ιανουαρίου 2009

Τό όνομα του κ.Πέτρου Γρύλλου ακούγεται έντονα για τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου

Επιμένουμε για την υποψηφιότητα του Πέτρου Γρύλλου για τη θέση του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Σάμου

Ανανεωμένο
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα με μέλη της ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ σχετικά με τις υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου ,μας τόνισαν ότι δεν έχουν ερωτηθεί ακόμα για το θέμα αυτό και ως εκ τούτου δεν μπορούν να πουν κάτι σχετικό.
Μας τόνισαν ιδιαιτέρως ,ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής.

πηγή http://kefaloniapress.gr

Συνεδριάζει απόψε εκτάκτως η ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Ε, ρε γλέντια...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη της ΝΟΔΕ απόψε το απόγευμα (7 μμ).

Τα θέματα της συζήτησης θα αφορούν τις γενικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και τις εξελίξεις με τις ψηφοφορίες της Κυριακής στα Δημοτικά και Νομαρχιακά Συμβούλια.

Όσο αφορά τα τοπικά προβλήματα η συζήτηση μάλλον θα περιστραφεί στη λειτουργία ορισμένων οργανισμών όπως το Λιμενικό Ταμείο και τις διοικήσεις των νοσοκομείων του Νομού.

Στη συνεδρίαση θα παραβρεθούν ο βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Αλιβιζάτος.


Χαμός στη Κεφαλλονιά


δυο νεοδημοκράτες ψήφισαν πρωτοκλασσάτο στέλεχος του Πασόκ

Νομαρχιακές εκλογές του 2006 ,το ψηφοδέλτιο του Διονύση Λευκαδίτη (που είχε το επίσημο χρίσμα της ΝΔ), στο δεύτερο γύρο έδωσε κατεύθυνση να ψηφιστεί το ψηφοδέλτιο του Διονύση Γεωργάτου (ΠΑΣΟΚ) για να τιμωρηθεί ο αντάρτης Αλέξανδρος Παρίσης που κατέβασε ανεξάρτητο συνδυασμό.

Τώρα, καπετάνιε , που ο αντάρτης Αλέξανδρος Παρίσης έγινε φίλος σου και βουλευτής της ΝΔ, τι λόγος υπήρξε να ξαναψηφίσετε το Νικόλα Βαλλιανάτο πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

Τώρα, που ουσιαστικά είμαστε σε προεκλογική περίοδο,εσείς δυο Νεοδημοκράτες, γιατί ρίξατε νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ;

Τώρα που.....

...το κόμμα σας ,η ΝΔ, έχει ανάγκη τη μεγαλύτερη δυνατή συνοχή, εσείς Διονύση Λευκαδίτη και Σωτήρη Κουρή, στελέχη της ΝΟΔΕ , γιατί ξανα-ψηφίσατε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

Τώρα που προσπαθείτε να πείσετε τους ψηφοφόρους σας ότι στη τοπική ΝΟΔΕ όλα είναι "καλά και αγαπημένα", πως θα δικαιολογήσετε στους Νεοδημοκράτες το δεύτερο "φιλί του Ιούδα" και τις ανταλλαγές των ψήφων σας με του ΠΑΣΟΚ;

Ποια ήταν η ανίερη συμφωνία του 2006 που σας κρατάει ακόμα στην ομηρία του ΠΑΣΟΚ; Γιατί , τώρα , εσείς, δύο στελέχη της ΝΔ, ψηφίσατε πάλι ΠΑΣΟΚ;


Οι Αργοστολιώτες σχολιάζουν τα συμβάντα ....


ANANEΩΜΕΝΟ

Διαβάστε τι έγραψαν , τι λένε, τι σχολιάζουν
Αργοστολιώτες για τη ψηφοφορία στο Ν.Σ.

Θέμα συζήτησης στην αγορά τ' Αργοστολιού σήμερα, η ψηφοφορία στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Μιλήσαμε, λάβαμε μυνήματα και τηλεφωνήματα από φίλους για το θέμα. Εδω σταχιολογούμε ατάκες / γνώμες που ακούσαμε ή λάβαμε για την επανεκλογή του Νικόλα Βαλλιανάτου ως προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, και με τους ψήφους των δυο στελεχών της ΝΔ Διονύση Λευκαδίτη και Σωτήρη Κουρή.

(η φωτο ειναι του Σπύρου Αλιβιζόπουλου)

Εγω πάντως είδα το Νικόλα πρωί πρωί στη eurobank να καταθέτει ένα γραμμάτιο.

===============

Γιατί ψηφίσανε αυτοί οι δυο (κάπτεν - Κουρής) το Βαλλιανάτο; Λείπαμε ψήφοι του Νικόλα ή από εχτίμηση;

===============

Δηλώσεις από το βουλευτή σας θα πάρετε ή το κάνετε γαργάρα; Τι λέει για το "λεβέντη" και το "εθνικό κεφάλαιο";

===============

Βαγγέλη Λουκέρη βάλε τάξη στο μαντρί.

===============





Για το Λιμενικό Ταμείο έχουμε γράψει αρκετά και περιμένουμε τα γεγονότα να ξεκαθαρίσουν πλέον τι έχει γίνει σχετικά με τη διαχειριστική λειτουργία του. Τώρα με το νέο έτος θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την εκλογή της νέας λιμενικής επιτροπής. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μέχρι σήμερα ,σχετικά με τον νέο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου της Σάμου ,γίνονται ζυμώσεις ,και το το όνομα του κ.Πέτρου Γρύλλου ακούγεται όλο και περισσότερο. Οπως είναι γνωστό ο κ.Πέτρος Γρύλλος γνωρίζει τόσο τα προβλήματα του Δήμου Βαθέος αφού υπηρέτησε με θετική παρουσία από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμο Βαθέος ,αλλά δεν πέρασε και απαρατήρητη η θετική του συμβολή και από τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου 1993-1996 .
Επί των ημερών του έγιναν και προγραμματίστηκαν και εκτελέστηκαν πολλά.
Η Νέα Δημοκρατία ,και όχι μόνο αλλά και ο τόπος θα έχουν να ωφεληθούν πολλά από την παρουσία του κ.Πέτρου Γρύλλου στο τιμόνι του Λιμενικού Ταμείου της Σάμου,αλλά και η πορεία των έργων του Λιμενικού ταμείου και τα έσοδα θα μπούνε σε καλό δρόμο.Η Σάμος γνωρίζει τον αγαπητό σε όλους Πέτρο και δεν χρειάζονται συστάσεις από κανένα για το πρόσωπο΄του.
Να δούμε τι θα κάνει ο αγαπητός γιατρός μας Κώστας Καραμηνάς.
Και διαίσθηση έχει και ζυγίζει πρόσωπα και πράγματα.
Οσο για τον<< πρώην ένστολο>>που επικαλείται τοπική εφημερίδα,
γνωρίζουμε ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο έχει εκφράσει σοβαρές ενστάσεις ως προς την υποψηφιότητα του λόγω της εμπλοκής του ,κατείχε θέση αντιπροέδρου στο Λιμενικό Ταμείο, σε χρονικές περιόδους που σήμερα γίνεται πολιτική και οικονομική έρευνα προς το παρόν.