29 Οκτωβρίου 2008

Περιοδεία Χατζηδιάκου σε Νίσυρο και Κω

Ο αντινομάρχης Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Σοφό επισκέφθηκε στις 27 και 28 Οκτωβρίου το νησί της Νισύρου και εκπροσώπησε την Νομαρχία Δωδεκανήσου στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά την εκεί παραμονή τους είχαν συνεργασία με τον Δήμαρχο Νισύρου για θέματα του πρωτογενούς τομέα (δακοκτονία, αδέσποτη κτηνοτροφία, μελέτη κατασκευής βιολογικού ελαιοτριβείου) αλλά και για το σύνολο των έργων που προγραμματίζει και εκτελεί η Νομαρχία στη Νίσυρο (κατασκευή σφαγείων, βελτίωση επαρχιακού δικτύου, γήπεδο 5 x 5 κα).

Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου μετέβησαν στην Κω όπου είχαν συνεργασία με την Έπαρχο Κω κα Μαρία Κυπραίου για τα θέματα του καθαρισμού λατομικής περιοχής Κω και της πρόσφατης καταγγελίας για την χωρίς άδεια παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών στην περιοχή της Κεφάλου Κω.

Της καταγγελίας επιλήφθηκαν άμεσα οι Υπηρεσίες του Επαρχείου και σήμερα η Διεύθυνση Βιομηχανίας διαβίβασε την καταγγελία στην Επιθεώρηση Μεταλλείων λόγω αρμοδιότητας, για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.