27 Οκτωβρίου 2008

η εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Με τη συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα πραγματοποιήθηκε το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας, η εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, βουλευτές απ' όλα τα κόμματα, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Νίκος Στεφάνου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Παπαγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία κ. Ευάγγελος Χρυσός, ο επικεφαλής του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής κ. Νίκος Σίμος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων, στελέχη και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.

Την εορταστική εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής κ. Βασίλης Θώδας, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα «Το έπος του '40 και το μήνυμά του», εκφώνησε η προϊσταμένη της Μπενακείου Βιβλιοθήκης της Βουλής κ. Αικατερίνη Φλεριανού. Τη γιορτή πλαισίωσαν η παραδοσιακή χορωδία και μουσικοί του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.