15 Οκτωβρίου 2024

Γνωρίζει άραγε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τι ακριβώς συμβαίνει στην Σάμο, η ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος;

 Σε διάλυση η Αντιπεριφέρεια ;




Μηχανήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σαπίζουν λεηλατημένα σε αλάνες και σε συνεργεία. Είναι μηχανήματα βαρέου  τύπου που τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούνταν στον καθαρισμό των ρεμάτων.


Συγκεκριμένα δύο ερπυστριοφόρα   μπουλντόζες και ένα λεηλατημένο γκρέιντερ βρίσκονται στο συνεργείο Βακάκη στους Αγίους Θεοδώρους και ένα ακόμα λεηλατημένο γκρέιντερ στην αλάνα του Δήμου Ανατολικής Σάμου στον περιφερειακό δρόμο της Αγίας Ειρήνης.



Σε συνέντευξη πριν 10 μέρες σε δημοσιογράφο της Σάμου ο Αντιπεριφερειάρχης  Μαυρατζωτης είχε  δηλώσει ότι όλα τα μηχανήματα είναι έτοιμα για να χρησιμοποιηθούν στον Καθαρισμό των ρεμάτων, που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει.


Μάλιστα σε συνέντευξη ο κ. Παπαθεοφάνους μετά το συντονιστικό που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Δυτικής Σάμου δήλωσε ότι ο Μαυρατζωτης τον ενημέρωσε ότι το Κερκήτιο  ρέμα θα το καθαρίσει με μηχανήματα της Περιφέρειας ενώ το Φουρνιώτικο  ρέμα με εργολαβίες.


Εργολαβίες χιλιάδων ευρώ ενώ τα μηχανήματα της περιφέρειας σαπίζουν , μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όλα τα μηχανήματα φέρουν πινακίδες, άρα πληρώνουν και τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες.

Γνωρίζει άραγε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τι ακριβώς συμβαίνει στην Σάμο, η ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος αν και εφόσον συμβούν  πλημμυρικα φαινόμενα που θα οφείλονται στο ότι δεν έχουν γίνει οι καθαρισμοί των ρεμάτων και των χείμαρρων.