1 Μαΐου 2024

Ή πατριώτης ή ραγιάς 

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης.

Η ώρα που θα φανεί αν υπάρχουν ελπίδες για να σωθεί η χώρα.

Η ώρα που θα δείξει ποιος είναι πατριώτης και ποιος ραγιάς.

Δεν υπάρχει πλέον η βολική δικαιολογία του κόκκινου ολετήρα για να ψηφιστεί ο γόνος υποτίθεται για να μην κατρακυλήσει στο χάος η Ελλάδα.

Η ψεύτικη αυτή απειλή εξέλειψε.

Και δυστυχώς αποδείχτηκε ότι ο γαλάζιος είναι απείρως χειρότερος και πιο επικίνδυνος από τον κόκκινο.

Έχετε πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια σας.

Στόχος του Μητσοτάκη είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα ιδιότυπο Ντουμπάι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Μια Ντίσνεϊλαντ δηλαδή για τους πλούσιους τουρίστες και ένα κολαστήριο για τους ιθαγενείς οι οποίοι θα έχουν καταντήσει υπάλληλοι των ντόπιων και ξένων νταβατζήδων παρακαλώντας τους για ένα ξεροκόμματο.

Μην αυταπατάστε. Aυτό κρύβεται πίσω από το υποτιθέμενο μητσοτακικό οικονομικό θαύμα.

Γνωστό κι ως σχέδιο Πισσαρίδη.

Ξεπούλημα των πάντων στους ολιγάρχες, τσάκισμα των μεσαίων και μικρών μέσω της φορολογίας (την οποία… ξεφούρνισαν μετεκλογικά) και της ακρίβειας για να τους πάρουν σπίτια και επιχειρήσεις ώστε να γίνουν δούλοι των μονοπωλίων… και έτοιμη η Ελλάδα 2.0.

Όπου οι Έλληνες θα είναι μονάχα καταναλωτικές και φοροδοτικές μονάδες. Δίχως δικαιώματα, δίχως περιουσία, δίχως ασφάλεια, δίχως ελευθερία.

Με τον Κυριάκο ως δερβέναγα να καμαρώνει για το… σύγχρονο ελληνικό θαύμα, τους κλακαδόρους νεοφεουδάρχες να πίνουν στην υγειά του επειδή τους έδωσε τζάμπα γη και ύδωρ και εκτοξεύτηκε η υπεραξία, τους φραγκάτους τουρίστες να τον θαυμάζουν σε κιτς φιέστες όπως την πρόσφατη στην Ακρόπολη και τον λαό επαίτη.

Για να πετύχει το εγχείρημα του Μητσοτάκη όμως απαιτούνται δυο σημαντικες προϋποθέσεις.

Να είναι ικανοποιημένοι οι επικυρίαρχοι της Ελλάδας και να είναι μόνιμα αποδυναμωμένος-υποδουλωμένος ο Έλληνας για ευνόητους λόγους.

Το πρώτο μεθοδεύεται όπως θα έχετε διαπιστώσει μέσω της αναμενόμενης συνθηκολόγησης στις Πρέσπες του Αιγαίου. Όπου «σύμμαχοι» και «εταίροι» θα υλοποιήσουν τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις με την Ελλάδα να ανακηρύσσεται κι επισήμως πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο (υπάρχουν κάποιες απρόοπτες γκρίνιες από τους Αμερικανούς [βλέπε σφαλιάρα από Στέιτ Ντιπάρτμεντ], αλλά σύντομα το νερό θα μπει πάλι στ’ αυλάκι. Κάποια κουτσουκέλα θα έκανε ο Κυριάκος και θέλουν να τον συνετίσουν).

Το δεύτερο βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη μέσω της σταδιακής αντικατάστασης πληθυσμού με αναξιοπαθούντες που θα είναι ικανοποιημένοι με μισό πιάτο φαΐ γεννώντας ασταμάτητα. Ιδού οι νέοι αδιαμαρτύρητοι ψηφοφόροι. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να διαπιστώσει κάποιος τη δεδομένη συρρίκνωση του ελληνισμού. Το γεγονός ότι οι Έλληνες θα καταντήσουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.

Έτσι ο Κυριάκος θα καταφέρει να γίνει κυρίαρχος Βαλής στη «νέα μικρή οθωμανική επαρχία». Ο χαρακτηρισμός του είχε ξεφύγει σε ανύποπτο χρόνο και να που γίνεται πραγματικότητα.

Για να μην το κουράζουμε.

Έχουμε την ευκαιρία στις 9 Ιουνίου να ανοίξουμε τον δρόμο που θα συντρίψει τα εθνομηδενιστικά σχέδιά του.

Χρησιμοποιώντας τη μόνη δύναμη που μας έχει απομείνει.

Την ψήφο μας.

Πατριώτες, μην κάνετε τη χάρη στους ραγιάδες να κερδίσουν.

Καλή Ανάσταση!
Του Factor X Jr.
ΠΗΓΗ https://www.antinews.gr/