15 Μαΐου 2024

Νίκος Ζάχαρης για τις ανούσιες επισκέψεις Κυβερνητικών αξιοματούχων Στις 9 Ιουνίου 2024 έχουμε ευρωεκλογές και πύκνωσαν οι επισκέψεις κυβερνητικών παραγόντων της ΝΔ στο νησί. 

Την Κυριακή είχαμε τον κ. Πλακιωτάκη (αντιπρόεδρος Βουλής) στο Καρλόβασι, όπου (ξανά)δήλωσε φίλος της Σάμου, αλλά για τις καθυστερήσεις των αποκαταστάσεων των καταστροφών από το σεισμό εξέφρασε τη συμπάθειά του, για δε το μεταφορικό ισοδύναμο που έχει πάνω από χρόνο να δώσει χρήματα στους νησιώτες το έκανε γαργάρα.

Αύριο έρχεται ο κ. Κεφαλογιάννης (υφ. Εθν. Άμυνας), αλλά τα προεκλογικά του δωράκια (50.000 €) τα άφησε από χθες στην Τήνο, μάλλον για να "πιάσει" το τάμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε Ανάσταση εκεί και δεν είχε ψιλά για τη λαμπάδα.

Φαντάζομαι μέχρι τις εκλογές θα μας έρθουν και άλλοι κυβερνητικοί και σίγουρα θα ξαναέρθει ο κ. Κουτουλάκης (Γ.Γ. Αιγαίου) να ξαναϋποσχεθεί, όπως πέρσι, στους Μαραθοκαμπίτες ότι το catamaran θα δένει και στον Όρμο (αυτό που όπως φαίνεται δεν θα ξαναέρθει στη Σάμο μετά τις ευρωεκλογές).