7 Μαρτίου 2024

«…και περισσότερη τιμή τους πρέπει!» - Το Γυμνάσιο Πυθαγορείου τιμά την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

Το Γυμνάσιο Πυθαγορείου τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει εκδήλωση στον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Πυθαγορείου («Γυάλινο») και σας προσκαλεί, το Σάββατο, 9 Μαρτίου, και ώρα 19:00. Οι γυναίκες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε κάθε κοινότητα και κοινωνία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ευημερία και την πρόοδο του κόσμου. Συνεχής στόχος είναι η δημιουργία ενός μέλλοντος όπου η ισότητα και ο αλληλοσεβασμός θα αποτελούν θεμέλια για μια κοινωνία δίκαιη και ενωμένη.


Η εκδήλωση του Γυμνασίου Πυθαγορείου αποτελεί μια ευκαιρία να αναδείξουμε τη δύναμη και την ποικιλομορφία που φέρνουν οι γυναίκες στον κόσμο, ενισχύοντας το μήνυμα ότι η ισότητα είναι ένα κοινό όραμα που πρέπει να υλοποιηθεί για το καλό όλων.

Είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τους αγώνες, την προσπάθεια, τις θυσίες, αλλά και την εμπνευστική δύναμη των γυναικών σε όλο το φάσμα της ζωής μας. Είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τις επιτυχίες, την προσφορά και την ανθρωπιά που οι γυναίκες φέρνουν καθημερινά στον κόσμο μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι π. Διευθύντριες:

· κ.Βαλεοντή

· κ.Κολλάρα

· κ.Παντελόγλου

· κ.Πρασίνου

για την πολύχρονη προσφορά τους στον χώρο της εκπαίδευσης, όπου ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητά τους, την επιμονή τους και τον ενθουσιασμό τους, τόσο στη Διοίκηση όσο και στη διδασκαλία. Στοχεύοντας σε ένα μέλλον όπου η εκπαίδευση είναι πηγή έμπνευσης και ανάπτυξης, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και να αναγνωρίζουμε τους/τις εκπαιδευτικούς που την καλλιεργούν.