5 Μαρτίου 2024

Παραλήρημα Α.Γεωργιάδη: Αν σκοτώθηκαν από το λαθραίο ξυλόλιο οι 57 των Τεμπών… δικαιώνεται η κυβέρνηση!


 «Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, προχώρησε σε ένα νέο παραλήρημα μιλώντας για το έγκλημα των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, καθώς ανέφερε πως αν σκοτώθηκαν από το λαθραίο ξυλόλιο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, τότε… δικαιώνεται η κυβέρνηση.

Χαρακτηρίζοντας θεωρία συνωμοσίας τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα παράνομα εύφλεκτα υλικά και τις χημικές ενώσεις που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες και διαπίστωσαν ότι οι νεκροί θα ήταν λιγότεροι αν δεν είχε σημειωθεί η έκρηξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ευθύνονται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ούτε η ανυπαρξία συστημάτων ασφαλείας.

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό. Αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση ή κακό; Καλό. Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προήλθε από κάποιους λαθρέμπορους. Πάλι ο Καραμανλής θα φταίει αν είχαν βάλει παράνομο υλικό;» υποστήριξε με προκλητικό τρόπο ο Άδωνις και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ πρωτόλεια να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα ήταν κατά της Κυβερνήσεως στην προκειμένη περίπτωση για το δυστύχημα, αλλά υπέρ της Κυβερνήσεως. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προεκλήθη από έναν λαθρέμπορο».


ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/