15 Φεβρουαρίου 2024

Μάνα είναι μόνο μία!Του Γιώργου Χατζηδημητρίου

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαλύσεις μια κοινωνία είναι να τη γεμίσεις με «δικαιωματιστές». Θα έχεις έτσι έναν κατακερματισμένο πολτό, περιχαρακωμένο σε στενές, ατομικές επιδιώξεις και προσδοκίες χαμηλού βεληνεκούς. Διευθετούνται αυτά σε ένα κανονικό κράτος μέσω του Αστικού Κώδικα. Όλοι αυτοί, όμως, θα αδυνατούν προσεχώς να αρθρώσουν ένα συνεκτικό πολιτικό αίτημα για αλλαγή στη ζωή τους.

Αυτό συμβαίνει τώρα και με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Από το πουθενά προέκυψε ξαφνικά, επειδή ο Μητσοτάκης ήθελε να μοστράρει για μοντέρνος στα σαλόνια της Εσπερίας. Γελάνε με τα χάλια του… Διότι δεν είχε καν το θάρρος να αντιμετωπίσει τους βουλευτές του και προτρέπει με απίστευτο πολιτικό αμοραλισμό, (καθένας είναι γιος του μπαμπά του…) όσους διαφωνούν να πάνε για καφέ στην πλατεία Συντάγματος τη μέρα της ψηφοφορίας.

Όχι πως οι βουλευτές της Ν.Δ. προβάλλουν κάποιες σοβαρές ενστάσεις. Τον πύρινο λόγο του άμβωνα τρέμουν οι φουκαράδες, αντί να δηλώσουν ευθαρσώς τη γνώμη τους…

Πολλοί από εμάς είμαστε κατά της τεκνοθεσίας των ομοφυλοφίλων για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Το βιολογικό πρότυπο

Οι οπαδοί της τεκνοθεσίας ισχυρίζονται ότι τα κάνουν όλα για το συμφέρον των παιδιών. Ο καθολικός καρδινάλιος (και όχι το ΚΚΕ ή η Κομμουνιστική Διεθνής) Joseph Ratzinger λέει το εξής: «Η απουσία συμπληρωματικότητας σε αυτές τις ενώσεις του ιδίου φύλου δημιουργεί εμπόδια στην κανονική ανάπτυξη των παιδιών που θα τεθούν υπό τη φροντίδα αυτών των ενώσεων. Θα τους στερήσει την εμπειρία είτε της πατρότητας είτε της μητρότητας. Το να επιτραπεί σε παιδιά να υιοθετηθούν από πρόσωπα που ζουν σε τέτοιες ενώσεις θα σήμαινε πρακτικά βιαιοπραγία κατά των παιδιών, με την έννοια ότι θα χρησιμοποιηθεί μια σχέση εξάρτησης για να τα θέσει σε ένα περιβάλλον που δεν οδηγεί στην πλήρη ανθρώπινη ανάπτυξη».

Η οικογένεια χρειάζεται μάνα και πατέρα. Αυτό είναι το βιολογικό πρότυπο. Δεν θα το αλλάξουν οι αμερικανικές εταιρίες που προγραμματίζουν τις «οικογένειες» του μέλλοντος και οι λεφτάδες ομοφυλόφιλοι οι οποίοι θέλουν να ικανοποιήσουν τα γούστα τους, επιβάλλοντας νέους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης.

Οι δανεικές μήτρες

Όσοι ζητάνε λογαριασμό από αυτούς που διαφωνούν με το κατάπτυστο νομοσχέδιο Μητσοτάκη ας μπουν στον κόπο να μας εξηγήσουν τι σόι είναι αυτή η ευγονική που προωθούν με ναζιστικά επιχειρήματα.

Οι δανεικές μήτρες, αυτή η ανθηρή βιομηχανία μιας απάνθρωπης μητρότητας, πρέπει να σταματήσει για όλους!

Προ καιρού, οι πλούσιοι πατεράδες φτιάξανε κίνημα στη χώρα, παριστάνοντας τους καταπιεσμένους που δεν τους αφήνουν οι πρώην γυναίκες τους να χαρούν τα παιδιά τους. Ποια είναι, άραγε, τα δικαιώματα των παιδιών που ζητάνε να υιοθετήσουν οι πλούσιοι ομοφυλόφιλοι;

Είναι αλήθεια ότι πολλοί ετεροφυλόφιλοι δεν άξιζε να κάνουν παιδιά. Το βλέπουμε όσοι ακούμε οιμωγές από τα διάτρητα διαμερίσματα στα τσιμεντένια κλουβιά του κέντρου. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κάποια «ανισότητα» που πρέπει να διορθωθεί. Η φύση έχει κάνει τις προαιώνιες επιλογές της, ερήμην του Μητσοτάκη, του Κασσελάκη, του Τάιλερ και των ΗΠΑ…

ΠΗΓΗ https://www.antinews.gr/