27 Φεβρουαρίου 2024

Τι γίνεται εδώ είστε απαράδεκτοι βαράτε αυτόν τον αγιο άνθρωπο ; Έχει κάνει τόσα για τους σεισμόπληκτους της Σάμου εικόνισμα θα του στήσουμε

 

Είσαι σεισμόπληκτος.
Ο βολευτής που εσύ αποφάσισες να σε εκπροσωπεί σε αποκαλεί μεμψίμοιρο (ετυμ. Εκδήλωση δυσφορίας για ασήμαντη αφορμή,γκρίνια) στη κάμερα της τοπικής τηλεόρασης.
Σε κάποια γαλάζια ανθρωπάκια όμως έχεις εφαρμόσει το "γρηγορόσημο".Καλό;
Ξαφνικά πετάς και ένα βιβλιαράκι-ένθετο με την "Ανασυγκρότηση της Σάμου μετά τον σεισμό " .Εύγε, μετά τις φωτογραφίες και το καπέλωμα σε οτιδήποτε αναφέρεται για τη Σάμο τώρα βγάζεις και "manual" ,ίσως το μοναδικό χειροπιαστό πράγμα μετά το κυτ σαν έργο,στο πόπολο. 
Μάλιστα. Ενδιαφέρον. 
Α και να σου πω professorα....κόψε αυτή τη στάση που παίρνεις στις φώτο λες και είσαι κόμης.σε κάνει να φαίνεσαι μαύρο-μάτης(ο εθνικός μας ήρωας στα τούρκικα ντες 😉)..ξέρεις ποια λέω αυτή ανάμεσα σε en face και en profil και το βλέμμα να κοιτάει στο άπειρο με βάρκα την ελπίδα.
Τι να πω αλλο; Το δελτίο που δώσατε δεν το αναλύω καν.Οποιος ξέρει βασικά μαθηματικά θα καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας.
Λαϊκίζω;
Ειμαι τοξικος;
Είμαι άρρωστος ψυχικά; 
Τίποτα απ όλα αυτά. Απλά έχω ένα τεράστιο κόλλημα με τα αναγελάσματα. Φρικτή αλλεργία με πιάνει. Και δε κλείνει το ρημάδι το στόμα, δυστυχώς για σένα.
Αντε να δούμε τι μας ξημερώνει με σένα.

ΠΗΓΗ 

 Σ. Δράκος opinion‐Πολιτικά