22 Ιανουαρίου 2024

Απεντάσσονται έργα του «Τρίτσης» που δεν έχουν δημοπρατηθεί μέχρι 9 Φεβρουαρίου (vid) Ο κ.Χατζηλαγός τι λέει; Υπάρχει θέμα και στον δήμο Ανατολικής Σάμου;

Ο νέος Δήμαρχος κ.Πάρης Παπαγεωργίου και ο Αντιπεριφερειάρχης επί των έργων κ.Γιωργούδης θα ενημερώσουν του πολίτες για την κατάσταση που παρέλαβαν;
Υπάρχουν έργα που κινδυνεύουν;



 Έγγραφο από το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει τους Δήμους ότι όσα έργα έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα πρέπει άμεσα να δημοπρατηθούν το αργότερο έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024 σε διαφορετική περίπτωση απεντάσσονται.

Για το Δήμο της Χίου  υπάρχουν  έργα που αφορούν αναπλάσεις αθλητικών χώρων και παιδικών χαρών όπως και του πολυχώρου του Καστρομηνά τα οποία κινδυνεύουν καθώς και μελέτες για έργα σε σχολεία.
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου επισημαίνει το γεγονός  τονίζοντας ότι η κυβέρνηση για να χρηματοδοτήσει έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία και για να μην «κόψει» χρηματοδοτήσεις που κατευθύνονται σε πολυεθνικές επιλέγει τη συγκεκριμένη λύση.
Η ΛΑΣ και ο Μ.Σκούφαλος καλεί τη δημοτική αρχή να ενημερώσει τον κόσμο για το θέμα, για τα έργα τα οποία κινδυνεύουν και να αντιδράσει για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο.

ΠΗΓΗ https://tvpatrida.gr/