20 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Βουλευτή Στεφανάδη στα 5 χρόνια 9 ερωτήσεις μόνο και μια αναφορά δεν έχουν απαντηθεί 3 ερωτήσεις του

Την μία ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή και  αφορούσε τα αλιευτικά των Τούρκων που ψάρευαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα του την έγραψε ο <<υπόκοσμος>> και την κατέθεσε !!!

Σήμερα από την επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής κάνουμε ανάρτηση των όσων προβλημάτων έχει φέρει στη Βουλή ο Στεφανάδης για περίπου πέντε χρόνια.

Κάτι που δικαιολογεί τα περί πολιτικής του αδράνειας 



Ξεχάσαμε  είναι και μεγάλος άνθρωπος... ίσως ότι  συνομιλούσε στο ραδιόφωνο πολύ  πριν γίνει Βουλευτής   με τον<< εκπρόσωπο του υποκόσμου >> και έβγαζε και φωτογραφίες μαζί του και πολλά άλλα τα ξέχασε  ...μας βρήκες και δεν σε βρήκαμε Στεφανάδη ...και μη κρύβεσαι πίσω από την βουλευτική σου ασυλία και απειλείς ...παραιτήσου από αυτή  και έλα όπου θες να ανταμώσουμε ακόμα και εκεί που υπονοείς !!!

Ακόμα και οι γάτες έμειναν έκπληκτες και απόρησαν μόλις διάβασαν την μεγάλη  δραστηριότητα του στη Βουλή

Ερώτηση σε συνδυασμό με ΑΚΕ ΚΑΜΊΑ 


Επίκαιρες ερωτήσεις ΚΑΜΙΑ


Επερωτήσεις ΚΑΜΙΑ
Αναφορές μόνο ΜΙΑ


ΑΚΕ σε συνδυασμό με ερώτηση ΚΑΜΙΑ


ΑΚΕ που μετατράπηκε σε επερώτηση ΚΑΜΙΑ



Και κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας έχει καταθέσει μόνο εννέα ερωτήσεις για τα προβλήματα της Σάμου και μια αναφορά από τις 9 ερωτήσεις έχουν απαντηθεί μόνο η 6  εκ των οποίων η  μία παραμονή τουρκικών σκαφών στα Ελληνικά ύδατα του την έγραψε ο υπόκοσμος και την κατέθεσε και η άλλη γράφτηκε από πολιτικό μηχανικό της Σάμου.

Θα  μαλλον