11 Οκτωβρίου 2023

«Εχουμε δει τα όρια της νυν Περιφερειακής Αρχής. Να αλλάξουμε σελίδα» Ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης, «φαβορί» των ψηφοδελτίων των περιφερειακών εκλογών με 4.460 σταυρούς στη «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή μιλά για τον δεύτερο γύρο
Η στήριξη του κόσμου και η επιμονή των Λέσβιων να τον ωθεί να συνεχίζει να ασχολείται με την αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με το όνομα και την προσωπικότητα του επικεφαλής της «Νέας Δυναμικής» ήταν οι δύο βασικοί λόγοι του Θεόδωρου Βαλσαμίδη να είναι εκ νέου υποψήφιος. 

Με τους προσωπικούς του ψηφοφόρους αυτή τη φορά να ανέρχονται σε 4.460 και να τον καθιστούν το «φαβορί» της σταυροδοσίας και των πέντε ψηφοδελτίων των περιφερειακών εκλογών.

Ευχαρίστησε τον κόσμο, την οικογένειά του και τους συγγενείς του που του στάθηκαν, καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και μίλησε στην Ανθή Παζιάνου εν όψει του δεύτερου γύρου. Επισήμανε ότι το 2019 τα ποσοστά της κ. Καλογήρου με τον κ. Μουτζούρη στον πρώτο γύρο ήταν 30% και 24% αντίστοιχα, με τον δεύτερο να περνάει πρώτος στον δεύτερο γύρο. Σήμερα τα ποσοστά του Αλκιβιάδη Στεφανή είναι στα 39,98% έναντι 33,81% του κ. Μουτζούρη, με τον δεύτερο να μικραίνει τη διαφορά σε ότι αφορά τα ποσοστά του στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου (38,6% έναντι 36,6 του κ. Μουτζούρη).

Ο κ. Βαλσαμίδης κάλεσε τους νησιώτες να συμμετέχουν την Κυριακή στις εκλογές και να επιλέξουν τον Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς τόνισε ότι τα όρια της νυν Περιφερειακής Αρχής «τα έχουμε δει. Καιρός να αλλάξουμε σελίδα». Υπογράμμισε ότι δεν μηδενίζει τα πάντα, εντόπισε όμως κάποια προβλήματα που δεν δικαιολογούνται ούτε προεκλογικά, όπως τη μη συμβασιοποίηση του δρόμου Μεγαλοχωρίου- Αγιάσου και αναφέρθηκε και σε άλλα έργα, όπως του λιμένα Σιγρίου και πώς αυτά αξιοποιούνται όταν αφορούν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ασκησε δριμεία κριτική ο κ. Βαλσαμίδης στην αφίσα που κυκλοφορεί από την παράταξη Μουτζούρη που από τη μία δείχνει μαύρο υπονοώντας τον Αλκιβιάδη Στεφανή και από την άλλη γαλάζιο για τον νυν Περιφερειάρχη, όταν μάλιστα σε δια ζώσης συνάντηση των δύο υποψήφιων Περιφερειαρχών ο κ. Μουτζούρης είχε ζητήσει να κρατηθεί σε χαμηλό επίπεδο, χωρίς, τοξικότητα, η αντιπαράθεση.

ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/