11 Οκτωβρίου 2023

«Ο Μουτζούρης ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Την Κυριακή… Στεφανή!»

 

Ο νυν περιφερειακός σύμβουλος, και συνεργάτης του υποψήφιου Περιφερειάρχη με τη «Νέα Δυναμική», Άρης Χατζηκομνηνός περνά στην κατά μέτωπο επίθεση
«Ανοιξε… πυρ» κατά της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη ο πάλαι ποτέ αντιπεριφερειάρχης του μετά πολλών χαρτοφυλακίων, Αρης Χατζηκομνηνός, πλέον συνεργάτης του ετερου υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τη «Νέα Δυναμική», Αλκιβιάδη Στεφανή μιλώντας στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και στις δημοσιογράφους Ανθή Παζιάνου και Μαρία Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Χατζηκομνηνός αναφέρθηκε στη γνωστή περίπτωση Τσομπανέλλη- Ιατρού τονίζοντας ότι τους περισσότερους υποψήφιους του συνδυασμού του, ο κ. Μουτζούρης τους «κρατά» με προσλήψεις και ανέλυσε διεξοδικά τα όσα ανέρτησε ο Περιφερειάρχης στο προφίλ του κάνοντας λόγο για μαύρη και γκρίζα προπαγάνδα εναντίον του κ. Στεφανή.

Ο Αρης Χατζηκομνηνός εξήγησε αρχικά ότι το «Αλμα Ανάπτυξης» έχει αμελήσει να τον διαγράψει και ότι ο ίδιος αποχώρησε για λόγους αξιοπρέπειας λόγω του χαρακτήρα του Περιφερειάρχη περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα τον Κώστα Μουτζούρη και ότι στο λεξικό, στη λέξη «εγώ»… πρέπει να μπει η φωτογραφία του κ. Μουτζούρη. Μάλιστα ο πρώην αντιπεριφερειάρχης επέμεινε ότι η θέση της Βάστριας ως δομής υποδείχτηκε από τον ίδιο τον Κώστα Μουτζούρη και ζήτησε συγνώμη από τους ψηφοφόρους του ο κ. Χατζηκομνηνός λέγοντας ότι «ο Μουτζούρης ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου». Στην αντίπερα όχθη για τον κ. Χατζηκομνηνό βρίσκεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής που, όπως είπε, έχει υπηρετήσει 35 χρόνια την πατρίδα, νοιάζεται για τον τόπο του και έχει νοικιάσει σπίτι στη Μυτιλήνη.


ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/