17 Σεπτεμβρίου 2023

Τι λέει για ολα αυτά ο Στατηγός κ.Ελευθέριος Ντουρουντού ;Δρούσε κάτω από τα μάτια της Ελληνικής Αστυνομίας ανενόχλητος;

ΠΗΓΗ https://www.nantiareport.gr/ Λούτσα: Αξιωματικός της Τουρκικής Ασφάλειας αποσπασμένος στη ΜΙΤ ο Τούρκος- Ως Γκιουλενιστής είχε διαφύγει στη Μυτιλήνη για να μη συλληφθεί
Ο Τούρκος συλληφθείς ήταν αυτός που ειδοποίησε τα θύματα ότι κινδυνεύουν, στήνοντάς τους παγίδα θανάτου

Ο 32χρονος Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη στο χώρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, φέρεται ότι είχε παραλάβει τα έξι άτομα από την ενοικιαζόμενη μονοκατοικία στην Αρτέμιδα, με πρόφαση ότι θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο, υποστηρίζοντας ότι είχε πληροφορίες πως ήταν σε κίνδυνο. Ο ίδιος φέρεται να ήταν ο αποστολέας SMS στα κινητά τους για να τους ενημερώσει και να τους προτρέψει να φύγουν σύντομα απο το κατάλυμα στη Λούτσα. Ακολουθώντας τον 32χρονο ο όποιος τους «αποκάλυψε» έπεσαν στην ενέδρα θανάτου και κατέληξαν νεκροί.

Στις έρευνες εχει εμπλακεί και η ΕΥΠ και είναι σε συνεργασία με τα στελέχη και τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως προέκυψε πρόκειται για στέλεχος των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ), καθώς ο 32χρονος Σουλειμάν, είναι αξιωματικός της Τουρκικής Ασφάλειας αποσπασμένος στη ΜΙΤ.
Ο ιδιος εχει κατηγορηθεί ως Γκιουλενιστής, και είχε διαφύγει από την Τουρκία στη Μυτιλήνη για να μη συλληφθει, όπου διέμενε νόμιμα. Στην Αθήνα διεμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πολύ κοντά στην Παραλιακή και ο ίδιος είχε εκδόσει εισιτήριο, από την Τουρκία, για να ταξιδέψει πισω στη Λέσβο, μετά την ενέδρα στην Αρτέμιδα.