26 Απριλίου 2023

Κατεβαίνει στις εκλογές με τους «Ελληνες» ο Ηλ. Κασιδιάρης Σύμφωνα με την δικηγόρο του θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με τους «Ελληνες» που ίδρυσε ο ίδιος. Πρόεδρος του κόμματος αναλαμβάνει ο ταξίαρχος ε.α. Δημ. Χατζηλιάδης.
Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, κατεβαίνει κανονικά στις επικείμενες εκλογές, με το κόμμα του Έλληνες και όχι με το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει το πράσινο φως από τον Αρειο Πάγο.

Όπως γνωστοποίησε η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε και επίσημα «την πραγματική του πρόθεση να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου».

Ο φυλακισμένος και πρώην ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Α' Αθηνών με το κόμμα Έλληνες, που έχει ο ίδιος ιδρύσει. 

Η ανακοίνωση
«Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο».

ΠΗΓΗ https://www.euro2day.gr/