24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τούρκος πλοιοκτήτης του Kusadasi Express και Meander Express Abdullah Gür ευχαριστεί τους Σαμιώτες



 Ο Τούρκος πλοιοκτήτης του Kusadasi Express και Meander Express που δραστηριοποιείται για πολλές δεκαετίες στην Γραμμή Kusadasi - Σάμου, ένιωσε την εσωτερική ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Νησιού για την πρόσφατη αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας με το ακόλουθο Ευχαριστήριο μήνυμα.  

Αγαπητοί μας φίλοι στη Σάμο,

Σας γράφω αυτά τα λόγια για να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου για τις απίστευτες προσπάθειες και τη βοήθειά σας μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. 

Η καλοσύνη και η γενναιοδωρία σας να απλώσετε ένα χέρι βοήθειας σε όσους επλήγησαν από την καταστροφή δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η γρήγορη ανταπόκρισή σας και η προθυμία σας να βοηθήσετε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή είναι μια αληθινή απόδειξη της συμπόνιας και της δύναμης του λαού της Σάμου. Οι ενέργειές σας έχουν κάνει σημαντική διαφορά στη ζωή όσων επλήγησαν από τον σεισμό, παρέχοντάς τους την απαραίτητη υποστήριξη και ανακούφηση.

Σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας θα μείνουν στη μνήμη όσων επλήγησαν από τον σεισμό και όχι μόνο. Η ανιδιοτέλεια και η προθυμία σας να βοηθήσετε αποτελεί έμπνευση για όλους μας και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να γίνουμε μάρτυρες τέτοιας καλοσύνης στην πράξη.
Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για τις απίστευτες προσπάθειές σας και που κάνετε τη διαφορά στη ζωή τόσων πολλών. Έχετε δείξει πραγματικά τι σημαίνει να είσαι μια συμπονετική και στοργική κοινότητα.


Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση,
Abdullah Gür
MEANDER TRAVEL - KUSADASI