15 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πήραν μαζική έκταση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

 


Αυτοί οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ξεκίνησαν να έχουν μαζικό τρόπο και μαζική έκταση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε ο Παναγιώτης ΛαφαζάνηςΕιδικότερα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8 ανέφερε: "Εμείς εγκαινιάσαμε ως κίνημα την υπόθεση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Αυτοί οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ξεκίνησαν να έχουν μαζικό τρόπο και μαζική έκταση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ξεκίνησε αυτή την λαίλαπα των πλειστηριασμών, γενικώς και ειδικότερα πρώτης κατοικίας. Κυνικά και θα έλεγα με έναν τρόπο ας πούμε απόλυτα βάρβαρο".


Επίσης, είπε ότι "όχι απλώς υπήρξαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, αλλά κάθε Τετάρτη γινόταν όργιο πλειστηριασμών αυτής της κατηγορίας και ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτούς που δεν μπορούσαν να υπαχθούν με κανένα τρόπο στο νόμο Κατσέλη. Αυτοί ήταν στο έλεος των τραπεζών τότε, τα funds τα εγκαινίασε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ".

Τότε οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, λόγω του κινήματος αυτού που είχε αναπτυχθεί, ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν, σχεδόν αδύνατον, διότι υπήρχαν σιγά-σιγά καταλήψεις κάθε Τετάρτη των ειρηνοδικείων, όπου γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το κίνημα αυτό κατά των πλειστηριασμών", πρόσθεσε στη συνέχεια.


ΠΗΓΗ https://www.thetoc.gr/