19 Ιανουαρίου 2023

Τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων με τον διοικητή της ΔΥΠΑ για την έλλειψη προσωπικού



Η αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης προσωπικού στα ξενοδοχεία απασχολεί έντονα τους ξενοδόχους της Ρόδου και για τη φετινή σεζόν.

Αυτός είναι ο λόγος που έχει προγραμματιστεί μεθαύριο Τετάρτη τηλεδιάσκεψη στην οποία έχει κληθεί να συμμετάσχει και να μιλήσει ο διοικητής της ΔΥΠΑ ( πρώην ΟΑΕΔ) κ. Πρωτοψάλτης.

Στην σύσκεψη θα λάβουν  μέρος ο πρόεδρος και  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τη Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν λύσεις  και να αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων που θα έρθουν στα ξενοδοχεία του νησιού μας για δουλειά το φετινό καλοκαίρι. Θα μετάσχει και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Μια λύση είναι τα προγράμματα που εφαρμόζει η ΔΥΠΑ .

Να σημειωθεί πως στη Ρόδο οι ξενοδόχοι παρέχουν αρκετά καλές αμοιβές στους εργαζόμενους ενώ ένα από τα πλεονεκτήματα θα είναι και η διάρκεια της σεζόν.

Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΡ την Παρασκευή

Θέματα που αφορούν την έλλειψη προσωπικού θα τεθούν προς συζήτηση και στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και θα είναι η πρώτη του 2023.

Στη διάρκεια της θα γίνει συζήτηση για την εικόνα που παρουσιάζουν οι  κρατήσεις και είναι καλή.

Ακόμη θα εκτιμηθούν τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία.

Θα προηγηθεί η κοπή της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στις 09:00.

 ΠΗΓΗ https://www.skyrodos.gr/