8 Δεκεμβρίου 2022

Eurowings: Νέες συνδέσεις με Ρόδο, Κάρπαθο, Κω από το Γκρατς



 Πέντε ελληνικά νησιά προσθέτει στο πρόγραμμά της η Eurowings για το καλοκαίρι του 2023, από το αεροδρόμιο του Γκρατς, στην Αυστρία, το οποίο αποτελεί την ενδέκατη βάση της αεροπορικής εταιρίας.

Ο χαμηλού κόστους, γερμανικός, αερομεταφορέας θα συνδέει το αυστριακό αεροδρόμιο με την Κρήτη (Χανιά), την Κάρπαθο, την Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο, στην Ελλάδα, τη Λάρνακα της Κύπρου και τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, ενώ προβλέπεται να επεκτείνει τις συνδέσεις προς τη Μαγιόρκα

Η θυγατρική της Lufthansa θα τοποθετήσει ένα σύγχρονο Airbus στο αεροδρόμιο του Γκρατς, το οποίο όχι μόνο θα ενισχύσει τις δημοφιλείς συνδέσεις με τη νότια Ευρώπη, αλλά θα φέρει επίσης τη βόρεια Γερμανία πιο κοντά στη Στυρία της Αυστρίας, αφού το αυστριακό αεροδρόμιο θα συνδέεται με το Βερολίνο και το Αμβούργο, εκτός από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη.

Οι πτήσεις της Eurowings θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση το αργότερο από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με την TUI Αυστρίας, οι πελάτες της θα μπορούν να πετάξουν από το αεροδρόμιο του Γκρατς προς δέκα προορισμούς διακοπών το καλοκαίρι του 2023.

“Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα είναι ήδη στα συστήματα και μπορεί να γίνει κράτηση αμέσως”, λέει ο Gottfried Math, διευθύνων σύμβουλος της TUI Αυστρίας. “Η νέα βάση της Eurowings στο Γκρατς δημιουργεί συνδέσεις υψηλής ποιότητας για τους επισκέπτες μας. Μαζί με το αεροδρόμιο του Γκρατς και τους συνεργάτες μας, μπορούμε για άλλη μια φορά να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας από τη Στυρία και την Καρινθία ένα ελκυστικό πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι”, προσθέτει ο κ. Math.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ελκυστικών προορισμών από το Γκρατς, για το επόμενο καλοκαίρι, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων για πολλούς παραθεριστές”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Eurowings, Jens Bischof.

Η πρώτη πτήση διακοπών της Eurowings για την καλοκαιρινή περίοδο του 2023, από το Γκρατς, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2023, προς τη Χουργκάντα ​​της Αιγύπτου.

Πηγή money-tourism.gr