1 Δεκεμβρίου 2022

Γερμανικός τουρισμός: Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός Neckermann με ισχυρή παρουσία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω ,Σάμο και Κέρκυρα




 Ένα σημαντικά διευρυμένο πρόγραμμα, με πολλά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στους δημοφιλείς θερινούς προορισμούς των Γερμανών, για το 2023 παρουσίασε ο Neckermann Reisen του Ομίλου Anex.

Το όνομα Neckermann είναι συνυφασμένο με τις ταξιδιωτικές μνήμες πολλών χιλιάδων Γερμανών, καθώς κυριαρχούσε στον οργανωμένο τουρισμό στη γερμανική αγορά στα χρόνια πριν από την έξαρση των συγχωνεύσεων μεγάλων τουριστικών ομίλων στην Ευρώπη. Γι αυτό το λόγο ο Anex επιχειρεί να ενεργοποιήσει αυτά τα συναισθηματικά αντανακλαστικά των Γερμανών, καθιστώντας ξανά τον Neckermann το κυρίαρχο brand του ομίλου στα οργανωμένα ταξίδια.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2023 ο Neckermann Reisen εκπροσωπείται ιδιαίτερα στην Κρήτη (120 ξενοδοχεία), στη Ρόδο (150 ξενοδοχεία), στην Κω (120 ξενοδοχεία) και στην Κέρκυρα (60 ξενοδοχεία). Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων επεκτάθηκε στην Κάρπαθο, την Κεφαλονιά, τη Σκιάθο, τη Σάμο, τη Λέσβο και την ηπειρωτική Ελλάδα. Εκτός από ξενοδοχεία από τους ομίλους Iberostar και Grecotel, προσφέρονται και ξενοδοχεία από την αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis.

Στην Κύπρο, ο διοργανωτής προσφέρει 60 παραλιακά ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στη Λάρνακα και την Πάφο.

Κορυφαίος προορισμός η Ισπανία

Ο μεγαλύτερος προορισμός του τουρ οπερέιτορ, πάντως, είναι η Ισπανία, όπου υπάρχουν περισσότερα από 700 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Στην ηπειρωτική Ισπανία, στην Ανδαλουσία και την Καταλονία, οι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 260 καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχειακών καταλυμάτων  από τις φίρμες Iberostar, Sol, Alua Sun, Bahia και Kempinski.

Ο Neckermann Reisen προσφέρει επίσης περισσότερα από 270 ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες Νήσους, 195 από αυτά στη Μαγιόρκα. Οι σημαντικότεροι συνεργάτες ξενοδοχείων είναι αλυσίδες όπως η Hipotel, η Iberostar, η Serrano, η Protour, η Allsun, η Occidental, η Bahia και η Zafiro. Το χαρτοφυλάκιο στα Κανάρια Νησιά περιλαμβάνει περίπου 180 ξενοδοχεία στην Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα, Λανθαρότε και Λα Πάλμα.

100 ξενοδοχεία στο Αλγκάρβε 

Στην Πορτογαλία, ο Neckermann έχει υπερδιπλασιάσει την προσφορά του στο Αλγκάρβε και περίπου 100 ξενοδοχεία είναι στο πρόγραμμα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το επόμενο καλοκαίρι εισάγει τις οργανωμένες εκδρομές στη Λισαβόνα και το Πόρτο, με 60 επιλογές διαμονής. Ο Neckermann έχει περίπου 70 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στη Μαδέρα.

Στην Τουρκία

Στην Τουρκική Ριβιέρα, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 220 εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων από αλυσίδες όπως Barut, Sherwood, Kirman και Seher. Το επίκεντρο της προσφοράς είναι τα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων με υψηλό ποσοστό συστάσεων στο Holidaycheck.

Κυριαρχεί το all inclusive

«Προσφέρουμε διακοπές all-inclusive σε πολλούς προορισμούς. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η τήρηση του προϋπολογισμού διακοπών ειδικά για τις οικογένειες, γι αυτό έχουμε επεκτείνει σημαντικά την προσφορά μας προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Carsten Burgmann, brand manager της Neckermann Reisen, προσθέτοντας ότι περίπου τα μισά πακέτα διακοπών το καλοκαίρι του 2023 αφορούν διακοπές all inclusive.

All in διακοπές θα παρέχονται και σε πολλά ξενοδοχεία στην Αίγυπτο και την Τυνησία. Στην Αίγυπτο ο Neckermann διαθέτει περισσότερα από 150 ξενοδοχεία, έχοντας πτήσεις στα αεροδρόμια στη Χουργκάντα, το Marsa Alam και το Sharm el Sheikh. Μεταξύ των ξενοδοχείων περιλαμβάνονται οι μάρκες Jaz Hotels, Steigenberger, Kempinski, Sunrise και Pickalbatros.

240 ξενοδοχεία σε Τυνησία και Βουλγαρία

Στην Τυνησία, ο Neckermann προσφέρει ταξίδια διακοπών στην ηπειρωτική χώρα με προορισμό το αεροδρόμιο Μοναστήρι, καθώς και στο νησί Djerba και στην όαση Zarzis. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συνολικά περίπου 100 ξενοδοχεία.

Στη Βουλγαρία, η Neckermann έχει επεκτείνει το πρόγραμμα σε 140 ξενοδοχεία σε ηλιόλουστες και χρυσαφένιες παραλίες. Τα περισσότερα από τα καταλύματα βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία και ανήκουν στην κατηγορία τεσσάρων και πέντε αστέρων.



tornosnews.gr