15 Νοεμβρίου 2022

Πήγαν είδαν λάλησαν αλλά δεν μας λένε τι είπε και σε τι δεσμεύτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ

 
Απορώ ποιο μυαλό συντάσσει αυτά τα δελτία του δήμου ανατολικής Σάμου... μας λένε τι ειπώθηκε από την πλευρά του δήμου αλλά κανείς δεν μας ενημερώνει τι απάντησαν οι Κυβερνητικοί παράγοντες .
Όπως έχει γίνει γνωστό το Υπουργείο Μετανάστευσης έδωσε 500.000 στον δήμο ανατολικής  για να διαφημιστεί ο τόπος.
Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να τα δώσει ο δήμος στον ΕΟΤ για να κάνει αυτός την διαφήμιση όσο είδατε εσείς  τις απαντήσεις των κυβερνητικών άλλο τόσο δεν είδαμε και εμείς κατά τα άλλα..... περί ορέξεως δελτίο τύπου 


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζου με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη και με την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου κ. Βαλή και του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Κωνσταντίνου, με θέμα την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων που θα διατεθούν από το Υπουργείο για την προβολή του νησιού μας.
Τέθηκαν τα θέματα: της προσέγγισης των αναδυόμενων αγορών του Ισραήλ και της Πολωνίας, της ενίσχυσης της πρόσβασης μας στις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Συγκεκριμένα εκφράστηκε η επιθυμία για την αυτοτελή παρουσία της Σάμου στο περίπτερο του ΕΟΤ στην διεθνή έκθεση του Βερολίνου και εξασφαλίστηκε η παρουσία της Σάμου εκεί για την ανίχνευση και νέων αγορών.
Τέλος τέθηκε και το βασικό θέμα που είναι η αύξηση των αεροπορικών θέσεων από την Αθήνα προς την Σάμο.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου