12 Σεπτεμβρίου 2022

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αν.Σάμου Βασίλης Παυλίδης ενημερώνει

 


Αγαπητοί Συνδημότες, Στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης πλήρους ενημερώσεώς σας σχετικά με το πρόγραμμα που σκοπεύουμε άμεσα να εφαρμόσουμε άμα τη αναλήψει των υψηλών καθηκόντων μας, αποφασίσαμε - τουλάχιστον εβδομαδιαίως- να σας παρουσιάζουμε τμηματικά το προγράμματός μας, έτσι ώστε μέχρι την ημέρα των προσεχών εκλογών να είστε πλήρως ενημερωμένοι περί όλων αυτών.


 1. Φιλοδοξία μας είναι να μετατρέψουμε τις πόλεις και τα χωριά μας σε αντίστοιχες «Έξυπνες Πόλεις» και αντίστοιχα «Έξυπνα Χωριά»


 2. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι Σύγχρονες Τεχνολογίες στην καθημερινή μας ζωή ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ τους. Και εάν κατά καιρούς- κάναμε αποσπασματική («πιλοτικά» το βάπτισαν) χρήση αυτών απλά στην πορεία εγκαταλείφτηκαν στο έλεος του θεού. Πολλά τα παραδείγματα! Μερικά εξ αυτών π.χ είναι: υπόγειοι αυτόματοι κάδοι απορριμμάτων, ποδήλατα του δήμου, αστική συγκοινωνία, δημοτική αστυνομία, φωτοβολταϊκά αρχαίου αμφιθεάτρου Πυθαγορείου κ.α. Και και οι λόγοι που συμβαίνουν όλα αυτά είναι επειδή π.χ -δεν υπάρχει το πάθος της δημιουργίας- το μεράκι -η φαντασία- η ορθή και η συνεχή ενημέρωση των πολιτικών μας (με εξαιρέσεις βεβαίως) σχετικά με το πώς και πού πορεύονται οι σύγχρονοι δήμοι, τόσο της Ελλάδος, όσο και αυτοί του εξωτερικού.

 3. ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΦΙΓΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ- ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ-με εξαιρέσεις βεβαίως- ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΊ ΆΡΧΟΝΤΕΣ Μας ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ 

. 4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΟΓΗ&ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. 

5. Με αφορμή λοιπόν της απόφασης της κυβέρνησης για υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε όλα τα δημόσια κτίρια, δυστυχώς μας έπιασε ως τοπική αυτοδιοίκηση αδιάβαστους, διότι ένας «ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΟΣ», εδώ και χρόνια, θα έπρεπε να κάνει ευρεία χρήση των φωτοβολταικών. ΕΜΕΙΣ λοιπόν ΑΜΑ ΤΗ ΑΝΑΛΉΨΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΎΜΕ ΑΜΕΣΑ Π.Χ: "Αντικατάσταση (σταδιακή σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου μας), του μεγάλου κόστους για το πουγκί του δήμου, δημόσιου ενεργοβόρου φωτισμού αποκλειστικά με αντίστοιχα φωτοβολταϊκά! (π.χ-δρόμοι, σοκάκια, μικρές και μεγάλες πλατείες, παιδότοποι, κοιμητήρια, αθλητικοί χώροι, λαϊκή αγορά, πλαζ λουομένων, αλιευτικά καταφύγια, εξωκλήσια, σχολικές αυλές, πάρκα αναψυχής, κατασκηνώσεις, κ.α.""

 6. ΕΠΙΣΗΣ, Λειτουργία σύγχρονης Λαϊκής Αγοράς (ομοιόμορφα και πανέμορφα οπτικά ξύλινα) κιόσκια, με ασφαλείς ατομικούς αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων –ευρεία πλακόστρωση, φωτισμός με φωτοβολταϊκά, (δημόσιες) σύγχρονες τουαλέτες, παγκάκια ξεκούρασης, ύδρευση-αποχέτευση-ΑΤΜ, Χώροι στάθμευσης των αγροτικών οχημάτων κ.α 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ» & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΤ. ΣΑΜΟΥ