18 Μαΐου 2022

Στη Σάμο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης

 


Τη Σάμο αναμένεται να επισκεφθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης. Μαζί του και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου.


Στη διάρκεια της επίσκεψής τους και στις συναντήσεις-επαφές που θα πραγματοποιήσουν, θα τους συνοδεύει ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης. Ένα από τα ζητήματα προς εξέταση και επίλυση αποτελεί και το Μητρώο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας στο οποίο θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα εθελοντικά κλιμάκια πυρόσβεσης που δρουν στο νησί, υποστηρίζοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Βοήθεια ώστε να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντικές ομάδες είχε υποσχεθεί και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πτέραρχος ε.α., τ. αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς, κατά η διάρκεια επίσκεψής του στη Σάμο το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου 2021 όπου είχε παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα.


ΠΗΓΗ ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ