8 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογές Ξ.Ε.Ε. 2021 - Υποψηφιότητα Στέλιου Α. Μάντζαρη

 


Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Στις εκλογές του ΞΕΕ που θα γίνουν διαδικτυακά στις 15 και 16/09/2021 αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου, εκπροσωπώντας την Περιφέρειά μας, και γι’ αυτό το λόγο ζητάω τη ψήφο σας.


Στα 55 μου χρόνια, με εμπειρία δεκαετιών στο «επιχειρείν» και θητεία 9 ετών ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, και σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών του νησιού μας, φτάσαμε η Λήμνος από 45.000 εισερχόμενο κόσμο το 2014 να αγγίξει τους 140.000 επισκέπτες το 2019. Ζητώ με την ψήφο σας, να δείξετε την εμπιστοσύνη και την πίστη στο πρόσωπό μου, ώστε εκπροσωπώντας σας η Περιφέρειά μας, ένας κατά γενική ομολογία πολυπαθής τουριστικός προορισμός, να αποκτήσει μια δυνατή φωνή στο επαγγελματικό μας όργανο, που είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

 

Πιστεύω ακράδαντα ότι η εκλογή μου θα συνεισφέρει στο να ακουστεί η φωνή μας, περισσότερο και ουσιαστικότερα.



 
Με φιλικούς χαιρετισμούς σας περιμένω πάντα να συζητήσουμε προβλήματα, πιθανά θέματα ανάπτυξης των περιοχών μας και των επιχειρήσεων μας.

Μην ξεχνάμε όλοι μας ότι η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να έχουμε δυνατή εκπροσώπηση του κλάδου μας στα δρώμενα της τουριστικής ανάπτυξης των προορισμών μας σε τοπικό επίπεδο και της χώρας μας παγκοσμίως. Το αξίζουμε!!!

 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

 
Στέλιος Α. Μάντζαρης         
         Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου