27 Μαρτίου 2021

Ελισσαίος Μαυρατζώτης δημοτικός σύμβουλος :Τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τους σεισμοπαθείς πρέπει να φτάσουν ως χρήματα στους δικαιούχους και όχι σαν υλικά μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο




 Σχετικά με τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό του Δήμου Ανατολικής Σάμου από ιδιώτες προς τους σεισμόπληκτους ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ελισσαίος  Μαυρατζώτης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό 2000 fm δήλωσε:

Είναι σαφέστατο ως όφειλε ο δήμος να ανοίξει ένα λογαριασμό για να μπορέσει   μεταφερθούν χρήματα από  κόσμο που έχει σχέση με την   Σάμο στους σεισμόπληκτους.

 Σε ότι αφορά τον σεισμό της Σάμου μαζεύτηκε ένα σεβαστό  ποσό από ‘όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και θεωρώ ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να μοιραστούν στους σεισμόπληκτους... από την στιγμή που υπάρχει καταγραφή δικαιούχων και έχουν δοθεί στους σεισμόπληκτους π.χ όπως τα επιδόματα των  600 ευρώ από αυτή την πλατφόρμα θα μπορούσαν να μεταφερθούν ακέραια τα χρήματα στους δικαιούχους σεισμόπληκτους .

Το κοινωνικό παντοπωλείο αφορά όλο τον κόσμο και όχι μόνο τους σεισμόπληκτους και δεν είναι η βούληση των ανθρώπων που έχουν δώσει αυτά τον οβολό τους   για τους σεισμόπληκτους να πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο

Τα χρήματα πρέπει να φτάσουν εκεί που αναφέρει ο σκοπός που δόθηκαν

Τα χρήματα πρέπει να φτάσουν ως χρήματα στους δικαιούχους και όχι σαν υλικά μέσα από το παντοπωλείο

Θεωρώ ατυχή τη πρόθεση της δημοτικής αρχής(δήλωση Αντιδημάρχου Δ.Κάιλα ) να πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο