12 Σεπτεμβρίου 2020

η Σάμος αλλάΖΕΙ: Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε... το δικό τους φαγοπότι το ξέχασαν;

Από την σκληρή κριτική που 'άσκησαν έσκισαν το καλτσόν του Μηταράκη

Ξέχασε ο κ.Ζάχαρης τι υπέγραφε ο Τσίπρας στο Μαρακές;

«Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση παρέχει στη διεθνή κοινότητα ένα σύνολο κανόνων για τη διευκόλυνση της συνεργασίας σε όλες τις διαστάσεις της μετανάστευσης», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.............από δίπλα και η Νέα Δημοκρατία ο Βαρβιτσιώτης έγραψε :


Όσον αφορά το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που συζητείται στο Μαρακές, η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται σε γενικές γραμμές το περιεχόμενό του, το οποίο, όμως, σε πολλά σημεία χρήζει σημαντικών βελτιώσεων.

Τώρα κατηγορούν ο ένας τον άλλο 

Και για να του φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του κυρίου Ζάχαρη  για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση


<<Αναφέρεται σε θεμελιώδεις αρχές - προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, των παιδιών, αναγνώριση της εθνικής κυριαρχίας - και διατυπώνει περίπου είκοσι προτάσεις για να βοηθηθούν οι χώρες που καλούνται να διαχειριστούν τις μεταναστευτικές ροές, διευκολύνοντας την ανταλλαγή πληροφοριών, τις προσπάθειες κοινωνικής ένταξης των μεταναστών, την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης κ.λπ...>>


---------------------------------------------------------------------------------
η Σάμος αλλάΖΕΙ: Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε...

Ανακοίνωση για τα έργα κατασκευής των νέων Κέντρων σε Ζερβού, Λέρο και Κω, εξέδωσε η παράταξη «η Σάμος αλλάΖΕΙ».

Η παράταξη αναφέρει:


Η σκληρή κριτική που ασκήσαμε ως δημοτική παράταξη στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο (https://www.facebook.com/SamosAllaZEI/posts/3307038066055256) δυστυχώς σε 2 βδομάδες επαληθεύτηκε.

Στο τρομακτικό ποσό των 120,66 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ) το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με παράνομη διαγωνιστική διαδικασία έδωσε στην φιλική τους κατασκευαστική εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ το έργο της κατασκευής υπερδομών μαμούθ σε Ζερβού Σάμου, Λέρο και Κω (με έκπτωση μόνο 9,06% ).

Τέτοια διαγωνιστική διαδικασία δεν ξανάγινε.

Τέτοια χρηματοδότηση έργου στο Αιγαίο δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Δοξάστε τους!!

Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε...