21 Αυγούστου 2020

Εμπνευστής της μουσουλμανοποίησης του τόπου μας, ο "δικός μας" Μανώλης Λογοθέτης!


Μάνος Λογοθέτης :Επιτακτική ανάγκη άμεσης κατασκευής περιφερειακών δομών στα νησιά Σάμο Κω και Λέρο ...Πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου
πολιτική γελοιογραφία 







Επιτακτική ανάγκη είναι η κατασκευή των νέων, Μαμούθ μεταναστευτικών δομών στα νησιά, για "τον δικό μας" Μανώλη Λογοθέτη,  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μηταράκης & Σια,   Σαμιώτη στην καταγωγή  που όμως στη διαδρομή προς την εξουσία,  έχασε τη... σκούφια που κράταγε.

Με το όραμα του Σαμιώτη και με 107 μύρια ευρώπουλα στην τσέπη ξεκινά ο Μηταράκης με εισήγηση  Λογοθέτη τη μουσουλμανοποίηση της παραμεθόριου, της Σάμου, του τόπου μας, διαγράφοντας μονοκοντυλιά την ιστορικά σθεναρή αντίσταση των ντόπιων στην ύπαρξη τζαμιού στο νησί. 

Παράλληλα ακόμη παραμένει αναπάντητη η ανάγκη διάθεσης 107 μυρίων ευρώ για την κατασκευή των ΚΥΤ δεδομένου ότι εκεί έξω, δη στην Τουρκία απ' οπου προμηθευτήκαμε τα κοντέινεροσπιτα για το ΚΥΤ Ζερβού, οι τιμές των οικίσκων είναι αστεία χαμηλές.

Έγκυρες πηγές λένε ότι ο βιολογικός στη Ζερβού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ η παροχή ύδατος θα γίνει από Μεσόκαμπο τελικά με τη συμβολή του Δήμου μας, του Γιώργου δηλαδή.

Άραγε τι κανόνισε αυτό το παιδί για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή του διαγωνισμού για την ανάληψη των έργων των δομών; Θα παραβρεθεί ή όχι; Θα πει ναι ή όχι; Ελπίζουμε μόνο να μην έχει την έμπνευση του συντοπίτη του, την επιτακτική...και πάει τσάμπα ο σαματάς