25 Αυγούστου 2020

Φεύγουν οι Τουρίστες από το βαθύ επειδή δεν αξιοποιεί ο δήμος την παραλία Γαγγου

C:\Users\GRIGORIS\Pictures\gagkoyold.jpg

Please take note of attached cancellation from Palma.
 Thank you
 Popi Koukoula
Reservations Department


Dear Popi,
 I kindly ask you if you can change the bookings for clients Zajc – please cancel Mirini and confirm room in Kokkari beach.
We have discussed with the clients again the situation regarding the Gagou beach as they have a baby and a small child and are not planning to go exploring, so organized beach for them is really a big deal for them.
Thank you and kind regards,
Mirjam
Mirjam Ciglar
Oddelek Mediteran / Mediterranean Department


Μετάφραση

Αγαπητή Πόπη, Σας παρακαλώ, εάν μπορείτε να αλλάξετε τις κρατήσεις για τους πελάτες Zajc - ακυρώστε το Mirini και επιβεβαιώστε την αίθουσα στην παραλία Κοκκάρι.
Έχουμε συζητήσει ξανά με τους πελάτες την κατάσταση σχετικά με την παραλία Γάγγου  καθώς έχουν ένα μωρό και ένα μικρό παιδί και δεν σκοπεύουμε να εξερευνήσουν, οπότε η οργανωμένη παραλία για αυτούς είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση για αυτούς. 
Ευχαριστώ και ευγενικά, Μιράμ Mirjam Ciglar

C:\Users\GRIGORIS\Pictures\IMG_1553 (4).PNG
Ήταν αναμενόμενο και έγινε

Όταν εκείνη τη βραδιά με Δήμαρχο τον Σ.Θάνο  και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και νυν δήμαρχο Γ.Στάντζο παρά τις αντιρρήσεις εμού και ορισμένων άλλων  αποφασίσθηκε η αναστύλωση του  παλαιού κατεστραμμένου ΚΥΤ διεπράχθη το  πρώτο ολίσθημα που αγγίζει τα όρια   εγκλήματος  κατά αυτής της πόλης και των κατοίκων της και σαν να μην σας συνέτισε αυτό  ως δήμαρχος τώρα διαπράξατε και δεύτερο ολίσθημα  κατά της Σάμου πλέον αφού συμφωνήσατε στην δημιουργία δευτέρου και μεγάλου  ΚΥΤ παραβιάζοντας κατά πολύ την απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το τρίτο ολίσθημα που απομένει να κάνετε είναι να παραδώσετε και τα κλειδιά αυτής της πόλης στους λαθρομετανάστες .                                     
                                                                                     Κατόπιν λοιπόν του παραπάνω μηνύματος  θεωρώ υποχρέωση μου στα  86 μου χρόνια   να δώσω ……………………

Συγχαρητήρια στον κ. δήμαρχο συγχαρητήρια στην κ. αντιδήμαρχο επί του τουρισμού κ. Καΐλα

 Συγχαρητήρια στον κ αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο των επιχειρήσεων εστίασης κ. Μητσό 

Συγχαρητήρια στον κ. πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και νομικό κ. Κολλάρο 

Συγχαρητήρια και σε όλους όσους συμβούλους και μη κατάγονται  ζουν έχουν επιχειρήσεις η συμφέροντα  και επηρεάζουν την οικονομική πολίτικη και κοινωνική ζωή αυτής της πόλης 

C:\Users\GRIGORIS\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0002.png
Καταφέρατε όλοι εσείς την άλλοτε βραβευμένη με γαλάζια σημαία και μοναδική πλαζ Γάγκου που μπορούσαν οι πολίτες αυτής της πόλης να κάνουν ένα μπάνιο αντί να τρέχουν ιδίως τις καθημερινές σε άλλες  τοποθεσίες 10 και 15 χιλιόμετρα  να καταντήσει σκουπιδότοπος και έρμαιο των λαθρομεταναστών διότι δεν ενδιαφερθήκατε  και δεν θελήσατε να ασχοληθείτε  με το θέμα αυτό παρά τις εκλύσεις μας

.Ο νόμος κ Δήμαρχε σας έδινε το δικαίωμα μέχρι και την 1η Αυγούστου να δημοπρατήσετε την πλαζ έστω και με 50 ευρώ προκειμένου να την  επιβλέπει κάποιος .Τόσο από εμένα  όσο και από την  Κτηματική,  ενημερωθήκατε  εγκαίρως απλώς υποσχεθήκατε βοήθεια. Κύριε Κολλάρο σας διέφυγε το ΦΕΚ 30/12/19 περί παραχώρησης παραλιών στους δήμους?   

ότι καταλαβαίνετε κ. Καΐλα το Βαθύ το αποκλείσατε τουριστικά διότι δεν έχει πλαζ  η για να λέμε στους ΤOUR operator(άσε που το ξέρουν)   την αλήθεια την μόνη πλαζ Γάγκου που είχε η πόλη την διαθέσαμε στους λαθρομετανάστες και επομένως δεν θα χρειαστεί να κάνετε τουριστική διαφήμιση  για το Βαθύ διότι οι 8000 λαθρομετανάστες μαζί με τις Μκο, τους ένστολους,φροντεχ  κλπ αφήνουν αρκετά χρήματα  στην πόλη και δεν χρειάζεται ο κ. Μητσός να ανησυχεί για την επιβίωση των επιχειρήσεων  εστίασης όπως δεν ανησυχεί και  η ένωση ξενοδόχων αφού όλα τα καταλύματα μέχρι και οι στάβλοι έχουν ενοικιαστή .

Δυστυχώς δεν είναι η μόνη πλαζ που υπήρχε και που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νόμιμοι πολίτες αυτής της πόλης. Καταστρέψαμε τα Ταμπάκικα δεν αξιοποιήσαμε την πλαζ Μπέη ,διότι αντί ο δρόμος να πάει εκεί, έγινε η διάνοιξη προκειμένου να οικοδομήσουν κάποιοι. 

Πέραν αυτών και προκειμένου τα παραλιακά μπαρ κλπ να βγάλουν τραπέζια και καρέκλες στην προκυμαία φτιάξαμε μια προκυμαία-  αεροδιάδρομο χωρίς καμία πρόβλεψη πάρκινγκ που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν τα περισσότερα καταστήματα του εμπορικού δρόμου και ως εκ τούτου να μειωθεί το εμπορικό ενδιαφέρον  για αυτή την πόλη.

Βέβαια μέχρι τώρα λόγω του  βιολογικού δεν τους βγήκε(άλλο έργο πνοής κι αυτό από το 1986!!!!!!!  Όπως επίσης και τα οχυρωματικά έργα τύπου Ρούπελ της πλατείας ποιοτικά έργα  ).
Όμως φτιάχνουμε τώρα το νέο ΚΥΤ στο οποίο προβλέπονται όλες οι ανέσεις για τους μετανάστες ακόμη και Τζαμιά την στιγμή που ο Ερντογάν  μετατρέπει όλες τις εναπομείνασες εκκλησίες σε τζαμιά(ξέχασα εμείς δεν είμαστε βάρβαροι).

 Και υπάρχει κίνδυνος όπως το πάει η κυβέρνηση με τον κ. Μηταράκη και των συν αυτω ίσως πολύ σύντομα  και οι άλλες εκκλησίες (του) των  νησιών υψώσουν μιναρέδες αφού στο ΚΥΤ προβλέπεται όπως λένε θα εγκατασταθούν  αρκετές χιλιάδες  λαθρομετανάστες οπότε το ένα τζαμί δεν φτάνει όπως επίσης δεν επαρκεί το νερό  διότι  δεν μπορεί να αντληθεί περισσότερο νερό από τις γεωτρήσεις (υφάλμυρο)αλλά ευτυχώς υπήρχε μια μελέτη νομίζω από το 2004 για την μεταφορά νερού από Κοκκάρι και η οποία χρηματοδοτήθηκε εσχάτως και το έργο εκτελείται  μόνο και μόνο για ανάμειξη και συμπλήρωση του ήδη βεβαρημένου νερού των γεωτρήσεων . .


ΓρηγόρηςΤσουμάκης
Επιχειρηματίας -Ξενοδόχος
Πρώην δημοτικός σύμβουλος δήμου Σαμίων