21 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση σχετικά με την εξιχνίαση διαπραχθέντων κλοπών μελισσιών και μελισσοκομικού εξοπλισμού και την διαδικασία αναγνώρισης/ταυτοποίησης των κατασχεθέντων αντικειμένων.

Λόγω του ότι η διαδικασία αναγνώρισης των αντικειμένων (μελισσιών και μελισσοκομικού εξοπλισμού), επείγει να ολοκληρωθεί, και επειδή ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σάμου έχει ήδη σχετική ανακοίνωση, παρακαλούμε όπως μεταδώσετε μέσω των σταθμών/ισοτόπων σας, την σχετική ανακοίνωση του:

"Παρακαλούνται όσοι μελισσοκόμοι έχουν πέσει θύματα κλοπής κατά την τελευταία δεκαετία (ακόμα και αν δεν έχουν καταθέσει σχετική μήνυση) και δεν έχουν ειδοποιηθεί ήδη από την Αστυνομία, να μεταβούν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου - Οδός Πρέσβεως Δημητρίου Νικολαρε'ί'ζη αριθ. 3 , πρώτος όροφος, τηλ. 2273087314 - από την Δευτέρα 21/05/2018 έως την Τετάρτη 23/05/2018 και κατά τις ώρες από 11:00' έως 18:00´, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης των κλαπέντων με τον κατασχεθέντα εξοπλισμό, στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης.".