1 Οκτωβρίου 2024

Ετοιμάζουν κόλπο γκρόσο και με τα κυλικεία των νοσοκομείων;

 

Οι πηγές μας δεν πέφτουν ποτέ έξω. Η πληροφορία λοιπόν που μας μετέφεραν, σίγουρα δεν αποτελεί αποκύημα φαντασίας ή αντιπολιτευτικής μανίας.

Φαίνεται λοιπόν ότι μετά την τεράστια «επιτυχία» του «κόλπου» με τα κυλικεία των αρχαιολογικών χώρων, σειρά έχουν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Με κεντρικό σχεδιασμό, κατά τα πρότυπα του «γρήγορου» και «εκρηκτικού» διαγωνισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στην περίπτωση των νοσοκομείων, φαίνεται ότι στον διαγωνισμό ως «πλειοδότης» θα εμπλακεί πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία όχι στα κυλικεία και στα ταχυφαγεία αλλά… στα νυχτερινά μαγαζιά! Αυτό και αν είναι «μεταρρύθμιση»…

Υπάρχουν βέβαια δύο αντικειμενικά προβλήματα.

Το πρώτο είναι ότι ο «επιτελικός εγκέφαλος», ο οποίος ευθύνεται για τον διαγωνισμό του υπουργείου πολιτισμού, δεν βρίσκεται πλέον στο Μαξίμου. Αν και σύμφωνα με πληροφορίες, το πνεύμα του συνεχίζει να πλανάται στον χώρο όπου έγραψε ιστορία.

Το δεύτερο είναι ότι το συγκεκριμένο σχέδιο δεν πρέπει να ήταν σε γνώση του Μαξίμου, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο. Ανεπίτρεπτο λάθος, που μάλιστα φαίνεται να είναι επαναλαμβανόμενο για τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου.

ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr/