19 Οκτωβρίου 2024

Κυριάκο, επειδή τα έχεις μπερδέψει όλα, να σου τα ξεδιαλύνω: Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Όσοι θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει Ελλάδα και να μην γίνει ισλαμικό χαλιφάτο, όσοι δεν αντέχουν να βλέπουν τη μισή Αθήνα να έχει γίνει ήδη Ισλαμαμπάντ, δεν είναι "υπερπατριώτες". 

Είναι κανονικοί άνθρωποι, που αγαπούν την πατρίδα τους όπως κάθε άνθρωπος σ΄ αυτόν τον κόσμο. (Αν θες να τους ονομάσεις πατριώτες, ονόμασέ τους, κακό δεν είναι.) Όταν αντιμετώπισες την οργανωμένη επίθεση των εισβολέων στον Έβρο ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ! Αλλά, αλήθεια, τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις; Υπήρχε περίπτωση να τους έλεγες "περάστε"; 

Δυστυχώς όμως, μόνο στον Έβρο έδειξες αυτή τη στάση. Ούτε πριν τον Έβρο, ούτε μετά. Γι' αυτό κανένας κανονικός άνθρωπος που αγαπάει τη χώρα του (θες να τον ονομάσεις πατριώτη, ονόμασέ τον) δεν σε στηρίζει πλέον. 

Κάποτε πρέπει να το καταλάβεις. Όλοι όσοι σήμερα σε θεωρούν ολετήρα της χώρας - εμού συμπεριλαμβανομένου - κάποτε σε στήριξαν ανοιχτά, πιστεύοντας - αφελώς όπως αποδείχθηκε - ότι θα ήσουν συνεπής σε εκείνα που πρέσβευες τότε.

 Και όχι μόνο στο λαθρομεταναστευτικό. Αποδείχθηκες ένας κλασικός απατεώνας πολιτικάντης, που, προσβλέποντας σε διεθνή καρέκλα ενεργεί ως πειθήνιος εντολοδόχος.

Θυμήσου μόνο τι έλεγες για τα κλειστά κέντρα και τι λες και κάνεις τώρα. Κρίμα και ντροπή μαζί.