22 Οκτωβρίου 2024

ΜΟΥΣΑ ΣΑΜΙΩΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ



 Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος «Η Μούσα των Σαμίων»
"Σύγχρονη Αρχαιολογία. Μια Ανθρωπιστική [Τέχνο]Επιστήμη"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Σάμου "Η Μούσα των Σαμίων" έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια ξεχωριστή διάλεξη με θέμα:
"Σύγχρονη Αρχαιολογία. Μια Ανθρωπιστική [Τέχνο]Επιστήμη"
Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος Σαμιώτης Καθηγητής Αρχαιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Καπετανιός, ένας επιστήμονας με σπουδαία ακαδημαϊκή πορεία και αγάπη για τον τόπο του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2024, στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αν. Σάμου, στις 19:00.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αρχαιολογίας, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση ενός ανθρώπου που με τις επιστημονικές του αναζητήσεις αναδεικνύει την ιστορία και τον πολιτισμό. Για πρώτη φορά, ο Καθηγητής Ανδρέας Καπετανιός, μετά από μια λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία που τον ανέδειξε σε μια από τις σημαντικές φωνές στον χώρο του, θα μιλήσει στο νησί του. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να τον υποδεχθούμε και να τον ακούσουμε να μοιράζεται τις σκέψεις και τις γνώσεις του με το κοινό της Σάμου.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ένδειξη εκτίμησης για τον καθηγητή, αλλά και ευκαιρία να τιμήσουμε μαζί έναν άνθρωπο που διαπρέπει διεθνώς, πάντα κρατώντας ζωντανή τη σύνδεσή του με τις ρίζες του.
Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά!