1 Οκτωβρίου 2024

Ο Γεραπετρίτης με τη σύζυγό του εμπλέκονται στις ανεμογεννήτριες που θα μπουν στα καμμένα



 Μια καλά δομημένη πολιτική μαφία για τα συμφέροντα των πολυεθνικών καίει τον τόπο.

Η σύζυγος του βουλευτή επικρατείας της ΝΔ Γιώργου Γεραπετρίτη, Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), δηλαδή της Αρχής που γνωμοδοτεί για τις άδειες. Παράλληλα ο πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη – Μιχάλης Γουρζής πατέρας της Αλεξάνδρα Γουρζή – είναι αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που εκτός των άλλων έργων, όπως η κατασκευή πολυτελών κατοικιών στο Μεταξουργείο όπου κατά σύμπτωση, απέκτησε διαμέρισμα και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου, τοποθετεί και θα τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην Βόρεια Εύβοια.

ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΦΗΡΕΩΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο.Ε.
Αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 και το βουλευτικό αξίωμα που πήρε χωρίς καν να μπει στην διαδικασία να ψηφιστεί, βουλευτής επικρατείας ο Γιώργος Γεραπετρίτης και στις 8 Αυγούστου, εν μέσω διακοπών του λαού… αδειοδοτείται η θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του πεθερού του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΦΗΡΕΩΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο.Ε. μετά από εισήγηση της κόρης του Αντιπροέδρου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Αλεξάνδρας Γουρζή για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην καταπράσινη τότε Εύβοια.

Δηλαδή η κόρη του αντιπροέδρου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ, δίνει άδεια στον μπαμπά της.

Η σημερινή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ήταν η εισηγήτρια στις αποφάσεις του ΣτΕ (2499/2012) και (1421/2013), σύμφωνα με τις οποίες, κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος οι ανεμογεννήτριες μπορούν να τοποθετηθούν σε περιοχές που έχουν κηρυχθεί αναδασωτέες, ακόμα κι αν είναι προστατευόμενες περιοχές Natura !!!

Η αδερφή του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη
Εκστρατεία για την κάμψη των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αναλαμβάνει από το «Πράσινο Ταμείο» η κοινή πρωτοβουλία EPLO/ISD και ΣΥΚΓΛΙΣΕΙΣ, πρόεδρος στην οποία είναι η αδερφή του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, το «Πράσινο Ταμείο» αναθέτει στους δύο φορείς ένα έργο ύψους 130.000 ευρώ με σκοπό να εξασφαλιστεί η συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, που εναντιώνονται στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών πάρκων στην επικράτεια. Μέσα στη σχεδιασμένη προπαγάνδα για την εξυπηρέτηση των σκοπών και των συμφερόντων των αρπακτικών των ΑΠΕ, είναι αυτή που τάχα δεν προκαλούν θανάτωση της ορνιθοπανίδας

ΠΗΓΗ https://karditsastakra.com/