12 Οκτωβρίου 2024

«Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας κυκλοφορεί ελεύθερο»! Συγκίνηση αλλά και πάθος για δικαιοσύνη στη συναυλία για τα Τέμπη



 Συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τους 57 νεκρούς της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. Την συναυλία διοργάνωσε ο σύλλογος συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη πρόεδρος του οποίου είναι η Μαρία Καρυστιανού. Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πάνω από 40.000 άνθρωποι βρέθηκαν χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τα Τέμπη. Αποδεικνύοντας ότι το έγκλημα των Τεμπών και η απόδοση δικαιοσύνης παραμένουν θέματα που αγγίζουν τον μέσο πολίτη..

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» φώναξαν χιλιάδες κόσμου σε κλίμα συγκίνησης στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο .

Θεατές στις εξέδρες ύψωσαν πλακάτ: «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο βρίσκονταν τα δικά τους παιδιά». Πολλοί κρατούσαν εισιτήρια τρένου με τις λέξεις «Χωρίς Επιστροφή» και «Το έγκλημα αυτό έχει ιστορία».



«Σήμερα ακουγόμαστε στους ουρανούς», είπε η Μαρία Καρυστιανού. «Αυτό που σκότωσε τους ανθρώπους μας παραμένει ελεύθερο», τόνισε η ίδια.


Την ευχαριστουμε γιατί ξυπνησε την Ελλάδα και κρατά, μαζί με τους υπόλοιπους γονείς,ζωντανή τη φλόγα της δικαιοσυνης, της δημοκρατίας, της μνήμης των θυμάτων