4 Οκτωβρίου 2024

Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι σύμφωνα με την από 21/9/2024 Απόφαση της Κ.Ε., οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής οι οποίες θα κατατεθούν στην Πολιτική Γραμματεία έως την 24η Οκτωβρίου.

Το Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί από 1η έως 3 Νοεμβρίου, με αντικείμενο την έγκριση των υποψηφιοτήτων και του κειμένου πολιτικής Απόφασης.

Η εκλογή των αντιπροσώπων θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου. Η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει να έχει γίνει κάποιος μέλος προκειμένου να έχει δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων και την εκλογή Κ. Ε. , είναι η 11η Οκτωβρίου 2024.

Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη των αντιπροσώπων, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν.

Η εγγραφή νέων μελών μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας isyriza (https://www.isyriza.gr/become_a_member) ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πόλη της Σάμου, οδός Κονταξή 3 – Πλατεία Πυθαγόρα - 1ος όροφος.                    (τηλ. 2273102735, e-mail: grafeia.syrizasamou@gmail.com)

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να συμμετάσχουν ενεργά και να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, για την ενότητα και την ισχυροποίηση του κόμματος.  Για ένα μαχητικό και σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πρωτοπορία των κοινωνικών εξελίξεων και στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, που θα ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας. Με αξιοκρατία, με δυναμισμό, και με ακόμα μεγαλύτερο ρίζωμα στην κοινωνία. Που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, από τη σύγχρονη αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί, θέσεις και προτάσεις ικανές να εμπνεύσουν τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, θα αγωνίζεται για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία, με ένα προοδευτικό, σύγχρονο, αξιόπιστο και ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα, για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας και της χώρας.