9 Σεπτεμβρίου 2024

Υπάρχει ασυμβίβαστο με τον διορισμό του Χατζηκωνσταντή στο Νοσοκμείο; Μπορεί ως διοικητής πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης να δικηγορεί;

Εντός του μηνός αναμένεται να εκδοθούν από το ΑΣΕΠ οι πρώτες 15άδες για τους υποψήφιους Διοικητές Νοσοκομείων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για την επιλογή στελεχών στο ΕΣΥ.

 
Μπορεί ως  διοικητής πλήρους  και αποκλειστικής απασχόλησης  να δικηγορεί;

«Γαλάζιος» διορισμός στη Σάμο υπεράνω ΑΣΕΠ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης τοποθέτησε προσωρινό διοικητή του πολύπαθου νοσοκομείου τον Ιωάννη Χατζηκωνσταντή, κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. που είναι και υποψήφιος διοικητής στον σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την απόφαση 

Διορίζουμε τον ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗ  , ως προσωρινός Κοινός Διοικητής στα διασυνδεόμενα ΝΠΔΔ α) ΓΝ ΣΑΜΟΥ «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και β) ΓΝ-ΚΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, αρμοδιότητας 2ης Υ.Πε Πειραιώς και Αιγαίου, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν.3528/07, με βαθμό 1ο , μέχρι την ολοκλήρωση διαδικασίας επιλογής Διοικητή και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρ. 10 και 15 του Ν. 5062/2023.

Περιμένουμε επίσημες τοποθετήσεις και απαντήσεις