26 Αυγούστου 2024

Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου:"Συγχαρητήρια κύριοι της κυβέρνησης!!!

 


Το κυβερνητικό σας πρόγραμμα υλοποιείται στο ακέραιο. Όλα για την ελεύθερη αγορά. Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Αν και προεκλογικά δεν εξηγήσατε στον λαό ότι θα διαλύσετε το δημόσιο σύστημα Υγείας υπέρ της ιδιωτικής Υγείας. Ότι θα μας βάζετε να ξαναπληρώσουμε για την υγεία μας.
Επίτηδες διαλύουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Πρωτοβάθμια υγεία και νοσοκομειακή περίθαλψη. Αφήνουν χωρίς ανθρώπινο δυναμικό και μηχανικό εξοπλισμό το νοσοκομείο και τις άλλες δομές.


Ο υπουργός τους μας διαβεβαίωσε ότι κακώς διαμαρτυρόμαστε. Το ίδιο χάλι υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και δεν είναι μόνο της Σάμου. 
Άξιοι και ο υπουργός τους στην Υγεία και ο βουλευτής τους στο νησί.
Ψήφισαν και καινούριο νόμο για το καλό μας. Θα βάλουν χαράτσι στον λαό. Σας ευχαριστούμε που δεν θα περιμένουμε στα ραντεβού για μια εξέταση ή ένα χειρουργείο 6 και 8 μήνες, αρκεί βέβαια να πληρώνουμε, και αμέσως η αναμονή θα μηδενίζεται. 
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όποιος δεν έχει λεφτά, θα μένει στα αζήτητα. 
Μη ξεχνάμε ότι με την ίδια λογική μάς κλέβουν τις συντάξεις. 
Ακριβαίνουν το φως-νερό-τηλέφωνο και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ.
Μας λένε να είμαστε νομοταγείς πολίτες, ενώ εκείνοι δια στόματος πρωθυπουργού δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων να καταργήσουν τις παράνομες μνημονιακές κρατήσεις και να μας δώσουν τα αναδρομικά από τα δώρα και από το επικουρικό".