3 Αυγούστου 2024

Πάλι τραπεζώματα Δήμαρχε;

 


Σίτιση 80 ατόμων το μεσημέρι της 6 ης Αυγούστου  ΦΑΓΟΠΌΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ 


Τελειωμό δεν έχουν τα πανηγύρια "δημοσίων σχέσεων" της  Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Σάμου, με πρώτο και καλύτερο το  Δήμαρχο να τραπεζώνει 80 παρατρεχάμενους με αφορμή τα 200 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σάμου. 

Και δεν είναι μόνο η οικονομική κακοδιαχείριση που προκύπτει αφού το αποτέλεσμα της φιέστας δεν έχει αντίκρισμα στην τοπική, κοινωνία η οποία και βλέπει και σχολιάζει και δυσανασχετεί, είναι και το γεγονός ότι όλη αυτή η σαχλαμάρα ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζεται κι από τη νέα προφανώς διότι η μεγαλομανία είναι μεταδοτική. 

Ποιος όμως από τα ιδιαίτερα του Πάρη Παπαγεωργίου αποφάσισε ότι η ιδέα των προηγούμενων για  πανηγυρισμούς πρέπει να εφαρμοστεί και σήμερα; 

Και ποιοι είναι αυτοί οι υψηλοί προσκεκλημένοι που ο τόπος δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς; 

Δήμαρχε τι ακριβώς επιδιώκετε με αυτές τις συνεστιάσεις;

 Ελπίζαμε ότι η νέα δημοτική αρχή δε θα παρασύρονταν από προτάσεις αυτοπροβολής και ατομικών συμφερόντων, όμως πέσαμε έξω. Δυστυχώς.


 Αυτοί που προσκαλούνται δεν ντρέπονται να τρώνε εις υγεία των κορόιδων;


Αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα φαγοπότια θα πρέπει να σταματήσουν...σε μια  η οικονομική κατάσταση των πολιτών που είναι «πιο δύσκολη από ποτέ» το να δοθούν εξήντα χιλιάδες ευρώ είναι πρόκληση