3 Ιουλίου 2024

Άγριο ξύλο στο αεροδρόμιο με τον τ. υπουργό Αυγενάκη. Χτύπησε υπάλληλο του Ελ. Βενιζέλος

  ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! Δείτε το βιντεο της επίθεσης που σοκάρει

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, 10:00 το πρωί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, γνώστης αεροπορικής εταιρείας.


Υπάλληλοι, αστυνομικοί και επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον μέχρι πρότινος κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και νυν βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη σε κατάσταση αμόκ να ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ αρχικά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου της Αθήνας και στη συνέχεια να ξεσπά στον εξοπλισμό του αεροδρομίου κάνοντας τα όλα «Γης Μαδιάμ»!


Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή του ξυλοδαρμού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!


Η θηριωδία όμως του ψευτονταή τ. υπουργού Αυγενάκη, δεν σταμάτησε εδώ.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι μετά το χαστούκι ο εξαγριωμένος γαλάζιος (βουλευτής πλέον), επιτέθηκε φραστικά και προς αστυνομικούς του αεροδρομίου οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο υπάλληλο που δεχόταν την επιθεση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, ο τέως υπουργός του Μητσοτάκη, επικαλέστηκε την ασυλία του και τους απείλησε με θράσος ότι «εάν μιλήσουν», θα τους «μεταθέσει δυσμενώς».


Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύμφωνα με τις δικές μας, αποκλειστικές πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερο βίντεο το οποίο σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας!


 ΠΗΓΗAlertTV.gr