2 Ιουνίου 2024

Τέμπη: Η κυβέρνηση συνεχίζει να ψεύδεται για τη μυστική σύσκεψη για το μπάζωμα

 

Ψεμάτων συνέχεια για τη τραγωδία των Τεμπών, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην ορρωδεί προ ουδενός, συνεχίζοντας τον κύκλο της εξαπάτησης ακόμα και λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη ευρωκάλπη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επέμεινε να πετά την μπάλα στην εξέδρα, καθώς ερωτηθείς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τα δημοσιεύματα (Mega) περί «μυστικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό το μπάζωμα των Τεμπών», ισχυρίστηκε ότι «τυχαία αυτά τα fake news έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή ο χώρος του δυστυχήματος φυλασσόταν από την Αστυνομία και μόνο κατόπιν εισαγγελικής άδειας μπορούσε κανείς να έχει πρόσβαση.

«Ολα αυτά είναι γνωστά, μάλιστα τις πρώτες τρεις μέρες μετά την τραγωδία αποδεικνύονται και από σχετικά δελτία Τύπου της Πυροσβεστικής» συνέχισε, διαμηνύοντας δήθεν πως για την κυβέρνηση Μητσοτάκη το δυστύχημα των Τεμπών υπαγορεύει μία και μόνο υποχρέωση, να αναδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλη η αλήθεια και όποιος έχει ποινική ευθύνη να λογοδοτήσει. Χωρίς να πείθει κανέναν, υποστήριξε πως αυτή η υποτιθέμενη λογοδοσία στη Δικαιοσύνη πρέπει και γίνεται «αντικειμενικά, χωρίς φανατισμό, όπως γίνεται σε όλες τις υποθέσεις. Και τρέχει με χρόνους γρήγορους».

Στο μεταξύ, αποκαλυπτική για την υπόθεση ήταν χθες η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, για τα Τέμπη: «Το τείχος προστασίας γύρω από τον Τριαντόπουλο έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια» ανέφερε και τόνισε πως «σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξάρτητων Εμπειρογνωμόνων Οικογενειών, αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη εκτός πρωτοκόλλου και εν γνώσει του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ξεκίνησε η αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος».

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ