4 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / Θλιβερή ανακοίνωση Μαρινάκη - Μητσοτάκης και ΝΔ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι

 

«Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταθέσει το πόθεν έσχες του - Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες να διαπιστώσουν εάν συνεχίζει να αβγατίζει την περιουσία του»
«Θλιβερή» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη σχετικά με τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, μετά και την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του Στέφανου Κασσελάκη, κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.
 Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ, «από τη θλιβερή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκύπτει αβίαστα ένα συμπέρασμα, το οποίο αντιλαμβάνεται εύκολα ο μέσος πολίτης: ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». 



Το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει άμεσα δύο πράγματα. «Πρώτον, να καταθέσει το πόθεν έσχες του για το 2023. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα οι Έλληνες πολίτες να διαπιστώσουν εάν συνεχίζει και τα δύο τελευταία χρόνια να αβγατίζει την περιουσία του».

«Δεύτερον, περιμένουμε ακόμη μια απάντηση για το ποιος και πώς πληρώνει τον κ. Γκρίνμπεργκ και την πανάκριβη διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ. Τα τιμολόγια θα βοηθούσαν για να μάθουμε τι συμβαίνει. Υπάρχουν, άραγε; Θα τα δώσουν στη δημοσιότητα;» καταλήγει επισημαίνοντας το γραφείο Τύπο της Κουμουνδούρου.