16 Ιουνίου 2024

Αποχώρησε ο Δήμαρχος Παπαγεωργίου εξαπολύοντας φραστική επίθεση κατά του Περιφερειακού Διευθυντή της Π.Υ.ΣΑΜΟΥ

 

Εχθές 14/6/2024 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  της Π.Ε Σάμου, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου αποχώρησε από την συνεδρίαση εξαπολύοντας φραστική επίθεση κατά του Περιφερειακού Διευθυντή της Π.Υ  Ταξιάρχου Κυπριωτέλη και κατά του Διευθυντή της Π.Υ. Ν.Σαμου Ταξιάρχου Τιαγκου. 

Η αφορμή που ώθησε τον Δήμαρχο σε αυτή την απαράδεκτη και άκρως προσβλητική συμπεριφορά  κατά των υψηλόβαθμων στελεχών της Π.Υ ήταν ότι είχαν συμπεριλάβει στο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Υπηρεσίας τους τις ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κάτι που έβρισκε τον Δήμαρχο αντίθετο. 

Μάταια ο Αν/ρχης Σάμου και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την αποχώρηση του Δημάρχου ο οποίος αρνήθηκε επιδεικτικά να ακούσει τους δύο αξιωματικούς.

 Άραγε με αυτό τον τρόπο θα συμπεριφερθεί όταν θα καλεστεί να συνεργαστεί με την Π.Υ όταν υπάρχει μια πυρκαγιά γιατί αν είναι έτσι ζητώ που καήκαμε. 

Δυστυχώς επιβεβαιώνετε για ακόμα μια φορά το ρητό των προγόνων μας 'δωσε στον άνθρωπο εξουσία για να δεις ποιος πραγματικά είναι'.
Ελπίζουμε να μην ισχύει αυτό για τον Πάρη Παπαγεωργίου