11 Ιουνίου 2024

Ο έξυπνος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τι λέει για την καταγγελία ;

 Τι δεν μπορεί να καταλάβει ο εικονιζόμενος που παριστάνει τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου ;ακόμα να παραιτηθεί;


Θα ήθελα να σας κανω μια καταγγελία για την κατάσταση που συνεχίζει και επικρατεί στο λιμάνι Πυθαγορείου από τον κυριο που το εκμεταλλεύεται τα τελευταία χρονια κατακρατώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρω εισπράξεων τελών ελλιμενισμού καθε χρόνο απο τα ταμεία του λιμενικού ταμείου.

 Πιστεύαμε να έμπαινε ενα φρενο σε αυτη τη κατασταση με τη καινούργια δημοτική αρχη αλλα οπως φαινεται παλι τα ιδια και φετος .
 
Στην ιστοσελιδα navily.com ο κυριος αυτος στο pythagorio port, πουλαει τις θεσεις στο λιμανι εναντι 47€ και ανω, το σκαφος, κρατώντας παράνομα ρεζερβέ θέσεις ενω αυτο απαγορεύεται ρητα .

https://www.navily.com/port/pythagorion-port/1542

 Επισης στη συμβαση που εχει στην διαυγεια, συμφωνει να εισπρατει συμφωνα με τον τιμοκαταλογο του λιμενικου ταμειου τα τελη, αλλα αυτος εχει βγαλει δικο του τιμοκαταλογο και εισης βγαινει και να απασχολει πληρες ωραριο αλλα δυο ατομα ενω πληρωνεται για ολη τη σαιζον 2950 ευρω.

 Αυτα τα πραγματα παραπεμπουν σε (μ.....) και θα θελαμε να τα αναδειξετε με ενα ρεπορταζ σας. 

Μετα τιμης!


Το aegaio δεν υιοθετεί τα καταγγελλόμενα  αλλά τα αναδεικνύει και  επιφυλάσσεται  επανέλθω με σχετικό ρεπορτάζ

Η περσινή αντίστοιχη  κατάσταση βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο στην εισαγγελία της Σάμου

Σχόλια πολιτών που επισκέφτηκαν το λιμάνι του Πυθαγορείου

https://www.navily.com/port/pythagorion-port/1542

Ιούνιος 2024

1.Πολύ κακή διαχείριση! Το Pitagorio είναι πολύ ωραίο, αλλά το marineros θα σας ξεγελάσει με τιμή ανά διανυκτέρευση. Για το σκάφος μου, ο επίσημος τιμοκατάλογος του λιμανιού στο pullar λέει τιμή ανά διανυκτέρευση στα 10 ευρώ και με χρεώνουν 50 ευρώ! Τι απογοήτευση!


2.Ιούνιος 2024

Δεν μπορώ να καταλάβω σχόλια που προτείνουν 20 € και 10 € ανά διανυκτέρευση. Έμεινα εκεί για 8 νύχτες μόνο επειδή η γυναίκα μου καθυστέρησε να φτάσει. 
Μου κόστισε 50€/διανυκτέρευση για τις πρώτες 2 διανυκτερεύσεις και μετά 40€/διανυκτέρευση για τις υπόλοιπες, αλλά μόνο επειδή ζήτησα έκπτωση. 52 € για ρεύμα και νερό συμπεριλήφθηκαν σε αυτό το τέλος.
 Είναι ελαφρώς φθηνότερο από τη μαρίνα αλλά εξωφρενικά ακριβό σε σύγκριση με κάθε άλλο λιμάνι στα Δωδεκάνησα. 
Χρησιμοποίησα το "δωρεάν" πλυντήριο, αλλά καταβροχθίζει κέρματα 1 ευρώ με εξαγριωμένο ρυθμό. Δεν υπήρχαν οδηγίες στα αγγλικά και έπρεπε να διακόψω όταν ανακάλυψα ότι ο κύκλος Eco που επέλεξα επρόκειτο να τρέξει για 2+ ώρες.
Klaoúntio