5 Ιουνίου 2024

Νίκος Ζάχαρης ...γαϊτανάκι των τουριστικών επισκέψεων των κυβερνητικών στελεχών που έρχονται να φωτογραφηθούν στο μπαλκόνι του βουλευτή.

 


Για τον καταστροφικό και φονικό σεισμό που έπληξε τη Σάμο πριν τρεισήμισι χρόνια δεν φταίνε οι κυβερνήσεις. 

Για τις μεγάλες καθυστερήσεις των κρατικών υπηρεσιών (ΔΑΕΦΚ, Υπουργεία)  στην  αποκατάσταση των υποδομών, δημόσιων και ιδιωτικών, της σεισμόπληκτης Σάμου φταίει αποκλειστικά η κυβέρνηση της ΝΔ και χρεώνεται ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος που είχε αναλάβει τον συντονισμό  των ενεργειών για τη Σάμο. 

Το να έρχεται παραμονή ευρωεκλογών να (ξανα)δεί τους θεσμικούς εκπροσώπους της Σάμου εντάσσεται στο γαϊτανάκι των τουριστικών επισκέψεων των κυβερνητικών στελεχών που έρχονται να φωτογραφηθούν στο μπαλκόνι του βουλευτή.

Διαβάζοντας όμως στο πρόγραμμά του, ότι μας φέρνει για να παρουσιάσει το "Αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Σάμο" (που κανείς δεν πήρε μυρουδιά πως και πότε και από ποιους εκπονήθηκε), είναι τουλάχιστον πρόκληση και προσβολή στους κατοίκους του σεισμόπληκτου νησιού  να μας αντιμετωπίζει ως ιθαγενείς, 4 ημέρες προ των ευρωεκλογών, φέρνοντάς μας "χάντρες και καθρεφτάκια". 

Ντροπή τους.